Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Endelig seier

Publisert  27.04.2008
KIL/NTG kjørte over Ready og vant helt fortjent i 1. rundekampen i NM  
Hans Martin Forfot scorte det viktige og flotte førstemålet.

Etter uavgjort i seriekampen mellom de to samme lagene på onsdag, var vi innstilt på at det kunne bli en jevn batalje. Det ble det aldri. De rødkledde KIL-gutta var best gjennom hele kampen selv om det lenge var rimelig jevnt resultatmessig. I første omgang raidet vi opp det ene angrepet etter det andre, og skapte den ene sjansen større enn den andre. Anders Bråten Fegri fikk godt treff på volley før ballen gikk via en forsvarer og i tverrliggeren, Hans Martin Forfot banket ballen over fra 14 meters hold, Gard Ragnar Killingberg driblet seg forbi keeper uten å få ballen forbi forsvareren som sto på streken og til slutt satte Stian Habberstad ballen i stolperota og ut.

Det ble med et mål før pause – et fantastisk flott et uten at det egentlig var en sjanse. Etter å ha dratt av en mann ute på kanten dro Hans Martin Forfot seg innover på banen og fyrte løs fra 35 meters hold. Han så at keeper sto litt langt ute og sendte ballen i flott bue over ham og inn i mål.

Bakover var det helt stengt. Ready skapte ikke en eneste sjanse i hele omgangen. De skapte faktisk bare en eneste sjanse i hele kampen. Det var da de scoret etter en meget god enkeltprestasjon.

Mats Frydenberg og Kristian Jahr

Andre omgang var som den første, men nå var KIL/NTG litt mer effektive og scoret to mål. Høyreback Kjetil Simensen var meget sentral begge gangene. På det første målet endte ballen hos Stian Habberstad ute ved dødlinja etter mye klabb og babb inne i feltet. Habberstad fikk lempet ballen inn igjen, og der kom Simensen for å heade ballen i åpent mål. På det andre var det Simensen som gjorde forarbeidet helt alene. Han fikk ballen og gikk helt fra egen banehalvdel. Forsvaret ventet bare på at han skulle sentre, men det ventet han med vel og lenge. Ikke før han var alene med keeper spilte han ballen inn til André Bjørkheim som bare hadde å sette ballen i det åpne Readymålet.

I dag hang laget sammen meget godt gjennom hele kampen. Effektiviteten var også bedre enn i de siste kampene, ihvertfall i andre omgang. Det var flere som var gode, men denne gangen vil vi gjerne trekke fram høyreback Kjetil Simensen. Bakover har han full kontroll, og også offensivt bidro han sterkt. Han scorer et mål, og gjør hele forarbeidet til et annet. Det skal han ha kreditt for!

To andre lokale lag, KIL Fotball og Sander, var også i aksjon i første runde i NM. Dessverre tapte begge to, og vi får dermed ikke noe realt lokaloppgjør i andre runde.

Espen Hansen Wik har anlagt sommersveis. Kanskje det var det som gjorde at han så så lett ut lørdag?

Ready – KIL/NTG 1-3 (0-1)
Gressbanen kunstgress
50 tilskuere
Dommer: Morten Haglund, Vålerenga

Gule kort for KIL/NTG: André Bjørkheim, Kim Werner Pettersen, Kristian Jahr

0-1 Hans Martin Forfot (28)
0-2 Kjetil Simensen (65)
0-3 André Bjørkheim (71)
1-3 (76)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Aleksander Nilsen
Anders Bråten Fegri
Espen Hansen Wik
Kristian Jahr
(Mats Frydenberg fra 82.)
Hans Martin Forfot
Gard Ragnar Killingberg
(Aso Aram fra 87.)
Kim Werner Pettersen
(Christoffer Haugen fra 78.)
Stian Habberstad
André Bjørkheim


Kjetil SImensen var banens beste.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor