Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nei

Publisert  27.04.2008
Det snudde ikke mot Odd heller. Gutta fra Grenland ble for sterke og vant klart på Gjemselund  

Ørjan ble kåret til KILs beste av Glåmdalen.

Odd satte standarden fra start og Kovacs kunne gitt bortelaget ledelsen før minuttet var spilt, men KIL greide å klarere til ny corner da ungareren prøvde en pasning innenfor femmeteren. Odd la altså trøkk på KIL med en gang, men i motsetning til mot Hødd greide gutta å holde buret reint de første minutttene.

KIL fikk noen dødballer, men klarte ikke utnytte de. Det ble med nesten, men hadde presisjonen vært bedre kunne KIL skapt store sjanser. 

Etter et kvarter fikk Fevang en mulighet med hodet, men den løse headinga gikk rett på keeper. Likevel ga det et lite hint om hva som skulle komme. Minuttet etter headet gjestene nok en gang løst rett på keeper. 

Så kom 0-1. Gjestene kastet langt inn og Fevang fikk umarkert gå opp og heade ballen. Heller ikke nå var det hardt, men Eriksen var alt for sent borte i hjørnet, og det eneste han rakk å gjøre var å omfavne stolpen. Dermed ledet gjestene, noe en bedre markering og bedre keeperspill burde forhindret.

Kovacs og Ryen i en av mange dueller. Bak ser vi Fredrik Nilsen som ikke slapp til Odd på sin side.
Baklengsmålet så ikke ut til å påvirke våre gutter, men selv om innsatsen og viljen var på plass ble det for upresist fremover. Odd ga bort store rom på midten, men KIL brukte for lang tid fremover til å utytte det. 

Like etter 0-1 var det kaotisk foran Odd-målet etter en corner, men gjestene fikk klarert. Minuttet etter sendte Johansen avgårde et godt skudd som Isaksen måtte ta frem sitt beste for å redde. Corneren det resulterte i endte bare i et frispark til Odd.

Nå var KIL inne i en god periode, men typisk nok var det igjen Odd som fikk ballen i mål. En klarering fra KIL endte opp hos en Oddspiller som lempet ballen inn igjen. En hvitkkledd flikket videre og da var Kovacs alene med Eriksen. Rolig trillet han inn 0-2.

Dermed var en underholdende omgang der spillet bølget frem og tilbake over. Odd ledet 0-2 og vi mener det var litt flatterende. 

KIL gikk ut med friskt mot også etter pause. I et kvarter så det ut som om gutta trodde skikkelig på poeng, men ettersom omgangen skred frem ble forskejllen på lagene større og større. KIL satset offensivt og Odd fikk store rom. Hadde de vært mer presise kunne de scoret flere mål. Spesielt Sörensen var nære nettkjenning flere ganger. Først bommet han fra fem meter da Kovacs la inn og så satte han ballen pent i stolpen fra atten meter. 
Steinar reddet på streken mot slutten. Her ser han at fevang ikke når opp på en corner.
Strømnes rakk å redde KIL ved bakre stolpe før Kai Olav Ryen i følge dommeren la Kovacs i bakken inne i boksen. Fevang satte straffen sikkert i mål.

Fem minutter før slutt fikk KIL sitt trøstemål etter at Digerud skaffet frispark på atten meter. Samuelsson tok frisparket mens Odd stilte opp muren og ballen gikk i en arm. Svensken tok selv straffen, og fastsatte sluttresultatet til 1-3. 

Vi mener KIL viste seg fra en mer positiv side enn i de foregående kampene, men det ble altså ikke tre poeng denne søndagen heller. Neste mulighet er allerede onsdag, da gutta skal ta Trond Amundsens LøvHam i Bergen. 

Mandag presenterer vi kommentarer, tall og tull fra kampen.

For fakta, se under kamper.

Odd hadde mange farlige dødballer.

Peter scorer på straffe


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor