Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vi må få det ut!

Publisert  28.04.2008
Kai Olav mener det bor mer i KIL og at det snart må være mulig å få det ut. Vi har samlet kommentarer, tall og tull  

Steinar og Ørjan i kamp om ballen.

Etter kampen mot Odd var kapteinen fortvilet over de enkle målene KIL slapp inn:

- Vi slipper inn tre mål og det er jeg selvsagt ikke fornøyd med. Alle målene er enkle og vi må begynne å fokusere i slike situasjoner. Vi må skjerpe oss, mente Ryen.

KILs sindige midtstopper er derimot ikke veldig bekymret over at KIL bare har to poeng så langt:

- Nei, jeg er ikke bekymret enda, men det er klart at vi har mye å gå på. Det bor mye fotball i oss, men nå må vi snart få det ut, sa Ryen, som filosoferte litt over om kunstgresset i Bergen kommende onsdag kanskje passer KIL bedre.

Ryen var på mange måter en av kampens sentrale spillere da KIL tok i mot Odd. Som i tidligere møter ble det veldig mange dueller mot Peter Kovacs:

- Det er klart det blir mange tøffe dueller. Han er en stor firkant som er tung og robust. De bruker han mye og ved hjelp av han skaffer de seg dødballer høyere og høyere opp i banen og til slutt skal de vinne duellen i boksen. De er gode til akkurat det og vi blir for lette i boksen og oppover langs sidene. Jeg kom vel greit fra duellen, men er ikke fornøyd så lenge vi taper.

Lars Christian i aksjon.

Tjue minutter før slutt var Ryen synderen da Kovacs fikk straffe. Eidskogingen mente det var ganske billig da Kovacs plutselig så ut som en svekling og ikke den robuste spilleren han normalt er:

- Det er strengt dømt, men det er dommeren som dømmer. Jeg bruker skuldra og han er ikke forbi meg så jeg mener det ikke skal blåses.

KIL fikk også en straffe mot slutten av kampen. KIL fikk frispark og før folk, og Odd, fikk summet seg pekte dommeren på straffemerket. Peter Samuelsson forklarer hva som skjedde:

- Da jeg la ballen til rette for å ta frisparket spurte dommeren om jag ville at han skulle stille opp mur. Jeg sa nei og prøvde å sette ballen i det tomme målet mens keeperen holdt på å organisere muren. En av de i muren strakk ut armen og stoppet ballen. Jeg var bestemt på å ta straffen selv og ville revansjere meg for missen mot Haugesund i fjor. Jeg satte ballen rolig midt i mål, sa Peter, som synes det var vanskelig å spille på topp søndag:

- Det går så sakte på midten at jeg aldri vet når jeg skal starte på løp, sa en fortvilet svenske.

19 år gamle Sverre Digerud fikk sin hjemmedebut da han kom inn en halv time før slutt. Han skaffet frisparket som resulterte i straffe og gjorde en grei figur:

- Ja, jeg vant da noen dueller og føler at formen begynner å komme. Det var moro å få spille og litt ekstra artig at det var mot et lag som Odd, sa spissen, som ikke er fremmed for å starte kamper:

- Jeg trives veldig godt i den rollen Peter Samuelsson har og det er klart jeg har lyst til å starte kamper, sa unggutten.

KIL på etterskudd mot solide Odd.
Tallens tale er klare denne gangen. Odd dominerte stort etter pause og vant fortjent.

Sjanser KIL – Odd 
1. omg 2-2
2. omg 1-6

Cornere KIL – Odd
1.omg 2-4
2.omg 0-5

Pluss: Det var litt liv på tribunen. KIL og Odd sine supportere skapte sammen med russen en bra ramme. Innsatsen og gutsen var tilbake i laget.

Minus: Selv om Odd vinner fortjent er baklengsmålene av det billige slaget.

Overraskelsen: At Odd ga bort såpass med rom på midten før pause.

PS: Sverre Digerud debuterte med dette på hjemmebane. 

PS: Johan Nilsson Guiomar dro på seg sitt tredje gule og må stå over mot LøvHam.

PS: Russen fikk vist at de fortsatt sløser bort penger på enorme musikkanlegg. I pausen klarte de seg bra da de spilte KIL-sanger, men etter kampen viste de at musikksmaken til dagens ungdom er elendig. Huff (hilsen pensjonistredaksjonen i kil.no:-)! 

PS: For ti år siden var Bodø/Glimt på besøk. 2669 tilskuere så en målløs kamp.

PS: For tjue år siden tapte KIL 2-1 i fjerde serierunde. LSK ble for sterke på Åråsen. Dag Arnesen sørget for KIL-ledelse, men Jan Ove Pedersen og Arne Erlandsen sikret at poengen ble igjen på Romeriket.

Sitatet: Denne gangen tar vi med noen filosofiske betraktninger fra trenerne: - Det er sånn innimellom at at det laget som har det beste laget på papiret vinner kamper akkurat som at hvis du er den kjekkeste gutten i baren så får du damer innimellom. 

Fagermo hadde dette å si: - Det var klasseforskjell på lagene.
Sverre reiser seg etter å ha skaffet frispark. Andreas fikk ikke bruke slegga, men Peter skaffet straffe.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor