Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uavgjort igjen

Publisert  28.04.2008
KIL 2 kom nok en gang under, men burde ha klart å vinne etter spill og sjanser  
Olav Tuelo Johannesen sleit med å komme seg til sjanser.

Det eneste vi visste om Nordre Land før kampen var at de hadde to raske spisser. Den ene av dem trengte ikke mer enn to og et halvt minutt for å bevise at spionene våre hadde rett – da løp han fra KIL-forsvaret og dunket inn 1-0 bak Alexander van Wijk.

Noen minutter senere var samme mann på farten igjen, men nå var ikke avslutningen like god, og dermed ble det ingen dobling av ledelsen.

Etter dette tok KIL 2 over, og gjestene kom bare på sporadiske angrep som riktignok til tider var farlige nok. Spilleovertak til tross var det ikke mange farlige sjanser til KIL før pause. Den største var et volleyskudd fra Patrick Holtet. Gang på gang gikk spissene Digerud og Tuelo Johannesen seg bort foran straffefeltet. Vi trykket på, men det ble for stillestående, og siden vi heller ikke avfyrte skudd kunne motstanderne ligge med åtte mann på sekstenmeteren og stoppe oss. Bevegelsene var for dårlige, det virket ikke som om spillerne var komfortable med å spille 4-4-2 offensivt.


Richard Dalsberget fikk nok en gang sjansen på venstre back. 16-åringen blir stadig mer komfortabel med plassen.

Før kampen var det avtalt at Fremming, Tuelo Johannesen og Digerud bare skulle spille en omgang. Det ga grunn til bekymring at vi byttet ut tre av våre beste når vi skulle ta inn en ledelse, men det skulle vise seg at bekymringen ikke hadde rot i virkeligheten. Unggutta som kom inn gjorde en meget god jobb, og vi spilte mye bedre etter pause. Med kjent formasjon og mot mer slitne motstandere satt det aller meste mye bedre.

Førsteårsjunior Christoffer Haugen storspilte som midtbaneanker. Han dro seg gang på gang flott fri og serverte mange gode pasninger framover. Frydenberg og Killingberg på høyresida var også uromomenter. Den tredje innbytteren Magnus Ullern viste at han er løpssterk ved stadig vekk å komme framover fra sin venstre indreløperposisjon.

Ullern skulle også få lønn for strevet – dog ikke etter et langt løp. Patrick Holtet slo et godt frispark fra 25 meters hold. Keeper måtte gi retur, og Ullern var frampå og dunket den inn i målet. Med utlikning før kvarteret av andre omgang var spilt, var vi meget optimistiske med tanken på å få tre poeng.

Slik skulle det ikke bli. KIL bombarderte nærmest målet til Nordre Land. Patrick Holtet hadde flere gode skuddforsøk og Kristian Jahr var meget farlig frampå før den ultimate sjansen kom på overtid. Banens laveste, Gard Ragnar Killingberg, vant en hodeduell foran mål og headet ballen i tverrliggeren. Returen fikk han selv tilbake, men alene på fem-meteren headet han dessverre rett på keeper. Det kunne ha blitt kronen på det verket det gode innhoppet hans var.

Magnus Ullern dunket inn sitt første KIL-mål.

KIL 2 – Nordre Land 1-1 (0-1)
Sandermoen
50 tilskuere
Dommer: Christian Falbach, Gjøvik/Lyn

Ingen gule kort

1-0 (3)
1-1 Magnus Ullern (59)

KIL 2 (4-4-2)
Alexander van Wijk
Sondre Nysether
Aso Aram
Destin Makumbu
Richard Dalsberget
Patrick Holtet
Kristian Jahr
Lars Erik Fremming
(Mats Frydenberg fra 46.)
Christoffer Haugen
Olav Tuelo Johannesen
(Magnus Ullern fra 46.)
Sverre Digerud
(Gard Ragnar Killingberg fra 46.)


Patrick Holtet i fint driv. Han styrte laget godt etter pause.


Svein Ystenes og Morten Kristiansen fulgte interessert med.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor