Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Juniorkrig på 1. mai

Publisert  01.05.2008
Pål Håpnes tror torsdagens hjemmekamp mot Vålerenga blir en krig  

Hans Martin Forfot spiller trolig indreløper.

Normalt er dette to lag som ønsker å spille fin fotball gjennom midtbanen, men baneforholdene på Gjemselunds bane 3 er vel ikke av internasjonal toppklasse om dagen.

- Det er årets første kamp på Gjemselund og vi er forberedt på at banen ikke er all verden. Vi har lyst til å spille fotball og kjenner jeg Enga rett så ønsker de også det. Derfor er det synd vi ikke har et bedre underlag til denne kampen. Dette blir nok en krig fra første spark, sier Pål.

Trener Håpnes overrasker vel ingen når han forteller at laget har lyst på tre poeng mot rivalene fra Oslo øst.

- Vi har spilt fem kamper og av de har to vært gode, men gitt null poeng. Så har vi spilt tre labre kamper mot litt svakere motstand og det har til sammen gitt tre poeng, så i dag er vi skikkelig sugne på at alle poengene blir igjen i Kongsvinger.

Vålerenga har så vidt vi vet en del spillere på U-19 samling, mens noen av de beste juniorene er leid ut. I tillegg hadde de 2. divisjonskamp på tirsdag så det er umulig å spå hva slags lag de stiller med:

En lettkledd Pål Håpnes etter selv å ha spilt kamp for KILs A-lag i 2003. I dag trener han KIL/NTG sitt juniorlag.

- De har naturligvis mange gode spillere og hvis de har med de beste så har de et kanonlag, men det har vi også. Det viste vi da vi spilte jevnt med toppede lag fra både Stabæk og Lyn tidligere i vår, mener Håpnes.

KILs tropp fra kampen mot Løv-Ham kommer over fjellet med fly i dag og der er det en del kandidater til dagens kamp. Krogh Gerson, Jahr, Forfot og Digerud er velkjente navn som nok får spilletid i dag.

Møt opp på Gjemselund klokken 14.00 torsdag, så får du kanskje se at KIL/NTG sitt juniorlag kriger Vålerengas yngste i senk.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor