Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Godt spill

Publisert  24.03.2006
0-0 tyder ikke alltid på festfotball, men i dag var vi faktisk veldig gode selv om vi ikke klarte å få ballen i mål.  

Kjetil Byfuglien var god kampen igjennom. Her ser vi han tråkke til tidlig i kampen.

I flott spillevær var det Pors som tok et lite tak i kampen de første minuttene. De hadde et par dødballer som de lempet inn i feltet, men Ulrik Thomsen hadde en langt bedre dag enn sist, og plukket ballene ned.

KIL tok over banespillet i det som skulle vise seg å bli en sjansefattig førsteomgang. Ingen av lagene kom til skikkelige sjanser, men det var KIL som totalt sett hadde ballen mest. Bak var det stødig, og på midten fungerte det greit. Laget sluttet imidlertid å fungere så fort det nærmet seg tjue meter. Da ble det feilpasninger og for dårlige dødballer.

I annen omgang ble det en litt annen historie. Bare ineffektivitet, muligens grunnet av uflaks og udyktighet, kan få skylda for at KIL ikke slo Pors. Omtrent rett fra avspark var KIL langt vassere enn i førsteomgang. I løpet av de fem første minuttene skapte KIL intet mindre enn tre kjempesjanser. Først ble Bjørn Inge Rødfoss spilt igjennom av Peter Lindau. Han rundet keeper, men kom litt langt ut, mistet balansen og klarte ikke å skyte. I stedet spilte han ballen ut til Lars Erik Fremming som skaut mot åpent mål. Dessverre ble «skuddet» alt for løst og ble enkelt stoppet av en forsvarer.

Ulrik Thomsen viste seg fra en fin side mot Pors.

Etter dette kom sjansene på løpende bånd. Ei heading fra Kjetil Byfuglien gikk i stolpen. Peter Lindau skaut i stanga, og Bjørn Inge Rødfoss sin heading traff keeper. På slutten av kampen kom Ragnar Koffeld inn, og også han fikk en sjanse. Dessverre ble han presset til å skyte et dårlig skudd.

Selv om vi tross for ni store sjanser aldri klarte å få ballen i mål var dette et langt skritt fremover. Forsvarsfireren var bunnsolid – Pors hadde en sjanse i løpet av hele kampen. I tillegg bidro de også godt fremover på banen. Trenerne har etterlyst mer kommunikasjon i laget, og i dag var det godt å se at Per Verner Rønning tok tak når det gjaldt det verbale.

Midtbanetreeren fortjener også å bli trukket fram. Harald Stormoen var som vanlig stabil og god, og Peter Lindau spilte en av sine beste kamper i KIL-trøya. Vi får tilgi dem at de ble slitne på slutten, det var tross alt for begge to den første kampen de spilte 90 minutter i vinter.

- Jeg mener dette er den beste kampen vi har spilt i år. Hvis vi ser bort fra at vi ikke scorer er nok andre omgang det maksimale av hva vi klarer nå, da tar jeg hensyn til at flere nøkkelspillere har spilt lite i løpet av vinteren. Selv om det ble målløst kan jeg ikke være misfornøyd med dette, forteller Vegard Skogheim.

Her ser vi Byfugliens heading som gikk i stolpen. Kjetil er helt til venstre i bildet, og ballen mellom de to spillerne fra Pors.

Fakta:
KIL – Pors 0-0 (0-0)
La Manga, bane A
Dommer: Stig Rune Krokdal
Gule kort til KIL: Ingen

KIL (4-3-3):
Ulrik Thomsen
Kjetil Kamark
Kai Olav Ryen
Per Verner Rønning
Kjetil Byfuglien
Peter Lindau
Harald Stormoen (K)
Lars Erik Fremming
Patrick Holtet
(Vangjel Mile i 9 min.)
Bjørn Inge Rødfoss
(Ragnar Koffeld i 15 min.)
Paul Olausson
(Tore Andreas Gundersen i 15 min.)


Benken: 
Fredrik Eriksen
Eskil Koffeld
Herman Odden
Mads K. Skjervold
Petter Linstad
Robert Leistad
Vangjel Mile
Ragnar Koffeld
Tore A. Gundersen

Gutta i "garderoben" i pausen.


Peter Lindaus velplasserte skudd gikk et par centimeter for langt ut til siden. En sjanseløs Porskeeper kunne se ballen smelle i stolpen. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor