Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Viser seg fram

Publisert  04.05.2008
TV2 kommer til Gjemselund for å sende kamp. Kanskje snur det nå?  
Johan Nilsson Guiomar er tilbake

KIL jager fortsatt sin første seier for sesongen, og hvorfor skal den ikke kunne komme mot Bryne? Jærbuene har hatt en nesten like svak start som KIL, men på onsdag rodde de i land årets første trepoenger – mot Alta. Det sendte samtidig KIL til bunns på tabellen, men med seier på søndag forlater vi den plassen igjen.

Selv om kampen går på TV håper vi at flest mulig tar seg ned til Gjemselund for å se kampen i levende live. Vi håper at folk rundt omkring i det ganske land slipper å se tomme tribuner på søndagsettermiddagen. Det er spådd flott solskinn, så været er ingen unnskyldning for å bli hjemme. Merk dere imidlertid det litt uvanlige kamptidspunktet klokken 1500.

Johan Nilsson Guiomar er tilbake etter å ha sonet for tre gule kort, og vi regner med at han går rett inn på laget igjen. Spørsmålet da er om hvem som «ofres» i forsvaret. Vi tipper på Steinar Strømnes eller Jonas Johansen. Jonas kan jo eventuelt også spille offensivt på midtbanen, men vi regner med at Patrick Holtet får ny tillit her etter den gode innsatsen sin mot Løv Ham i Bergen.


Laget får vi ikke før kl. 1345, men troppen er som følger:

van Wijk, Nilsen, Makumbu, Johansen, Berg Hansen, Guiomar, Sylling Olsen, Digerud, Tuelo Johannesen, Strømnes, Holtet, Ryen, Moen, Fremming, Samuelsson, Torp, Krogh Gerson og Eriksen.

Juniorlaget jakter også sin første seier for året. De møter Lørenskog borte klokken 1330. Lørenskog er et lag gutta har slått i treningskamp i vinter, så det behøver ikke å være uoverkommelig motstand. Den store utfordringen er imidlertid effektiviteten foran mål. Den har vært for dårlig hittil i sesongen.

Vi har ikke fått noe laguttak til denne kampen heller, men med i troppen som drar til Lørenskog er: Sondre Nysether, Anders B. Fegri, Espen H. Wik, Aleksander Nilsen, Richard Dalsberget, Magnus Ullern, Kristian Jahr, Hans Martin Forfot, Christoffer Haugen, Mats Frydenberg, Stian Habberstad, Kim W. Pettersen, Andre Bjørkheim, Kristofer Nyström, Jan M. Knashaug, Aso Aram, Mergim Hasi og Kjetil R. Simensen.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor