Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Eide og Kristiansen tar over

Publisert  07.05.2008
Får med seg spennende team  
Øyvind Eide får ansvaret sammen med Morten Kristiansen

På pressekonferansen ble det også presentert hvem som skal lede treninger og kamper i den nærmeste framtida. Spillerutvikler Øyvind Eide vil være hovedansvarlig, men skal jobbe tett med assistenttrener Morten Kristiansen. I tillegg får de to med seg et meget rutinert team bestående av Jørn Karlsrud, Svein Ystenes, Åge Steen og Svein Ivar Sigernes.

- Disse overtar som en midlertidig løsning. Vi kommer til å jobbe med å få på plass en permanent trener fra og med i dag. Det kan bli en av de seks, men også en ekstern, fortalte Torunn Elle som måtte innrømme at klubben ennå ikke hadde kommet så langt i jobben med å skaffe en permanent erstatter.

De tilstedeværende var skjønt enige om at klubben har hentet fram mye kompetanse i det lokale fotballmiljøet. Både Sigernes og Steen er tidligere landslagstrenere, mens Ystenes og Karlsrud jo har akslet KIL-trøya utallige ganger i Tippeligaen.

- Den viktigste jobben nå blir å få opp igjen humøret. Det er viktig å jobbe med det psykologiske. Det er helt tydelig at gutta spiller med skyhøye skuldre, og det blir det ikke god fotball av, fortalte Morten Kristiansen.

De to hovedansvarlige vil også gjøre noen andre grep:

- Det er definitivt ikke så enkelt som å knipse med fingrene, men vi ønsker å få inn mer struktur i laget og på trening. Det å finne noen enkle knagger å henge ting på er et fokus vi vil ha, fortalte de til kil.no.

Det nye regimet leder treninga for første gang på torsdag, og på mandag er de på plass på benken da KIL møter Gjøvik/Lyn i 1. runde i NM. Den store svenneprøven må vi vel uansett kunne si at skjer fredag 16. mai da Start venter på Sør Arena.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor