Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Flott ramme

Publisert  16.05.2008
Strålende solskinn, perfekt matte, flott stadion og mange tilskuere gjør at Morten Kristiansen gleder seg til kamp 16. mai  

Morten er opptatt av solskinn. Her på La Manga.

At rammen rundt kampen mot Start er såpass god ønsker Kongsvinger å vippe i sin fordel utover i kampen. For eksempel er det ingen dum idé å gjøre hjemmepublikum svært frustrert, uten at Kristiansen tror kampen blir noen lett oppgave:

- Nei, de har et bra lag og kanskje 10-12 tusen tilskuere i ryggen så det blir nok vanskligere enn på Gjøvik, sier Morten med et smil.

Kongsvingers midlertidige trenerduo, Øyvind Eide og Morten Kristiansen, understreker imidlertid at Kongsvinger har reiset til Kristianand for å vinne: 

- Her har vi ikke noe press på oss og det er klart vi går for tre poeng. Vi kjenner Start godt og har tatt noen forhåndsregler og skal spille litt på det Start er mindre gode på. Vi skal demme opp for dem og selv ta vare på sjansene våre. Individuelle ferdigheter og personlige feil får vi ikke gjort noe med, men følger gutta kampplanen skal vi være leie å slå, mener Kristiansen, som ikke vil være med på at KIL skal gå defensivt ut på Sør Arena:

- Nei, det vil jeg ikke si, men i skal være kompakte og kyniske.

Øyvind Eide er ikke så oppttat av solskinn..

Før NM-kampen på Gjøvik hadde ikke Kongsvinger vunnet en kamp «på hundre år», men selv om det var mot 3. divisjonsmotstand mener Morten seieren har en del å si for det mentale:

- Uansett hvilket nivå de andre var på så ga kampen gutta en følelse av mestring og den gode følelsen det er å vinne kamper. Vi så små tendenser av det Øyvind og jeg vil skape på Gjøvik og nå håper vi at vi kan ta et steg videre. Samtidig må vi huske at vi bare har hatt en normal trening denne uka. Med mandags og fredagskamp har dagene gått med til restitusjon og reising.

Ellers rapporterer vi om at stemningen i troppen er god, men det er en del som er litt trøtte i dag:

- Det er en hund som har holdt oss våkne i natt. Nå er den stille så kanskje noen har skutt den, forklarer Morten.

Laget får du ved å melde deg på KILs SMS-tjeneste eller ved å klikke deg inn på kil.no fem kvarter før kampstart.

Magnus, Ørjan og Olav jubler etter scoring mot Start på La Manga. La oss håpe de får noe å juble for også i dag.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor