Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Berg Hansen på plass

Publisert  27.03.2006
Ørjan Berg Hansen var søndag på plass i sin nye hjemby.  

Her er KIL sin nye midtbanespiller. Han far fornøyd med førsteinntrykket sitt, inkludert underlaget i Kongsvingerhallen.
Etter noen times biltur kom han frem i såpass god tid at de riktige papirene ble underskrevet og sendt til fotballforbundet i løpet av dagen. Som kjent stenger overgangsvinduet på lørdag, så det var ingen tid å miste.

Etter å ha vært innom KIL-kontoret på Gjemselund, dro midtbanespilleren til Kongsvingerhallen for å gjennomføre den første økta med sine nye lagkamerater. Det gikk veldig bra, og Vegard Skogheim var godt fornøyd med det han så:

- Det vi fikk se i dag var absolutt positivt. I tillegg til de gode egenskapene vi har hørt om synes jeg også at han hadde en fin pasningsfot og blikk for gjennomspill, forteller "Skogen".

Treneren la heller ikke skjul på at han var svært tilfreds med at nykommeren fort fant tonen og samspillet med Harald Stormoen på banen.

Om dette også fungerer i kamp får vi se allerede onsdag. Da drar gutta til Stabæk for å spille treningskamp mot Bæringenes nest beste. Denne kampen ble booket inn i dag, og for interesserte i Osloområdet kan vi informere om at den går på Nadderud kunstgress klokken 1430.

- I tillegg er det jo positivt at han kommer fra et lag som spiller 4-3-3, og har en spillestil som minner om vår. Det gjør at han helt sikkert vil være med å kjempe om en plass på laget fra første stund, avslutter Skogheim.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor