Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Bånn i bøtta

Publisert  21.05.2008
KIL/NTG kom til kort mot Follo  
Christoffer Haugen var bestemann for KIL/NTG, men det så ut som om det var en mager trøst.

I flere av årets kamper har KIL/NTG på tross av godt spill fått dårlig uttelling i form av poeng. Det kan vi dessverre ikke si om onsdagens kamp. I første halvdel av første omgang var det helt klart vi som var best, men etterpå datt det hele sammen – nesten à la et korthus.

Fra starten av kjørte gutta friskt igang. Fine kombinasjoner på midtbanen og sikkert spill bakover banet vei for angriperne våre. Allerede etter ti minutter hadde gått skapte vi et par gode sjanser. Etter temmelig nøyaktig kvarteret kom det også et mål. André Bjørkheim ble spilt gjennom og gjorde ingen feil. Elegant vippet han ballen over den utrusende keeperen og inn i nettet.


Kim Werner Pettersen fikk ingen seier i kampen mot gamle lagkamerater.

Etter ytterligere noen gode KIL-minutter tok Follo over med godt organisert og resolutt duellspill. Selv om de ikke skapte noe særlig var det tydelig at pendelen hadde begynt å svinge.

Ti minutter før pause kom utlikningen – etter vår mening var den unødvendig. Follo kom noe enkelt rundt på vår høyrekant. På første stolpe vant en blå mann duellen og fikk flikket ballen i mål bak Jan Martin Knashaug.

Det var det første kvarteret av annen omgang som skulle avgjøre kampen. KIL-gutta hang ikke med i det hele tatt og når det i tillegg florerte av stygge personlige feil takket Follo og avgjorde kampen. Begge målene kom etter fatale feil i de bakre rekkene, men det var ikke ufortjent. Bortelaget var best i absolutt alt etter pause.

KIL/NTG kom seg litt med igjen mot slutten, men ikke så mye at det på noen som helst måte ble spennende. Den største sjansen hadde nok Stian Habberstad da han på åpent mål ble løpt opp av en forsvarsspiller.

Follo imponerte oss litt. Både som lag og som enkeltspillere var de gode - klart bedre enn oss. På en dårlig KIL-dag synes vi midtbaneankeret Christoffer Haugen var den beste beste spilleren i rødt. Dessverre måtte han gå ut med krampe litt før slutt.

Stian Habberstad

KIL/NTG – Follo 1-3 (1-1)
Gjemselund bane 2
50 tilskuere
Dommer: Mirsad Vranesi, Løten FK

Gult kort for KIL/NTG: Espen Hansen Wik

1-0 André Bjørkheim (15)
1-1 (35)
1-2 (52)
1-3 (55)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Anders Bråten Fegri
(Aso Aram fra 83.)
Aleksander Nilsen
Espen Hansen Wik
(Richard Dalsberget fra 67.)
Hans Martin Forfot
Christoffer Haugen
(Mats Frydenberg fra 78.)
Lars Christian Krogh Gerson
André Bjørkheim
Stian Habberstad
Mergim Hasi
(Kim Werner Pettersen fra 61.)Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor