Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ingen flyt

Publisert  30.05.2008
Som A-laget kan vi trygt si at KIL/NTG sitt juniorlag ikke er i flytsonen.  
Jo Nørstebø og Hans Martin Forfot utmerket seg positivt for KIL/NTG

Riktignok begynte det hele riktig så bra. Jo Nørstebø var tilbake etter tre måneders skadeavbrekk og viste at han blir en viktig spiller resten av sesongen. Etter bare ti minutters spill kombinerte han glimrende med Hans Martin Forfot på høyrekanten. Sistnevnte dro av et par man og avanserte inn i straffefeltet. Der ble han felt av et Skeidbein. Dommer gjorde det eneste riktige og pekte på ellevemetersmerket. Sverre Digerud var sikker, og dermed sto det 1-0 til KIL/NTG.

Dessverre skulle det gå som det har gjort i så mange kamper tidligere i år. Motstanderlaget snudde kampen. Halvveis i første omgang kom utlikningen - et skudd fra 35 meters hold som gikk helt oppe i krysset til Jan Martin Knashaug. Det kom fra langt hold og var en pooler som vi ikke kan laste keeper for. Spilleren fikk godt treff og ballen føyk inn. Slik skjer i fottball innimellom – kanskje spesielt mot lag som kjemper i motvind.

Aleksander Nilsen var skuffet

KIL/NTG burde uansett ha gått til pause med ledelse, men to sjanser av typen feite ble misbrukt i første omgang. Jo Nørstebø kom alene med keeper uten å score, mens Sverre Digerud og Aleksander Nilsen med et tidels mellomrom hadde sjansen til å heade et frispark fra Kjetil Simensen i mål. Dessverre nådde ingen av dem frem til ballen.

Om KIL/NTG var hakket bedre før pause, var det hjemmelaget som styrte etter. Med bakgrunn i dette var det ikke urettferdig at poengene ble igjen i Oslo. Bittert var det allikevel med det andre Skeidmålet. En dårlig klarering gjorde at Skeid fikk ballen på skrått hold 15-16 meter fra mål. Nok en gang traff de godt og nok en gang datt ballen inn i det bortre hjørnet i målet.

I hele andre omgang sleit vi voldsomt med å skape sjanser. Den største og egentlig også den eneste kom helt mot slutten da et langt innkast av debutanten Jan Ailo Nordsletta datt ned innenfor Skeids 5-meter. Imidlertid var det ingen KIL-spillere der for å sette ballen i mål.

Jo Nørstebø er allerede dratt fram som en som spilte godt. Vi må også si oss fornøyde med midtstopperne våre. Forfot og Haugen var gode før pause, men begge ble litt borte utover i kampen. Forfot har slitt med sykdom, og ble naturlig nok preget av dette etterhvert.

På tross av god egeninnsats var det tydelig at Jo Nørstebø ikke var fornøyd med kampen.

Skeid – KIL/NTG 2-1 (1-1)
Nordre Åsen kunstgress
50 tilskuere
Dommer: Esad Hajdarpasic, Ellingsrud IL

Gule kort for KIL/NTG: Hans Martin Forfot, Anders Bråten Fegri, Kjetil Simensen, Mergim Hasi

0-1 Sverre Digerud (str. 10)
1-1 (23)
2-1 (53)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Anders Bråten Fegri
Aleksander Nilsen
Richard Dalsberget
Hans Martin Forfot
(Mergim Hasi fra 61.)
Christoffer Haugen
Mats Frydenberg
Jo Nørstebø
(Jan Ailo Nordsletta fra 83.)
Sverre Digerud
Aso Aram fra (72.)

Kim Werner Pettersen
(Gard Ragnar Killingberg fra 76.)


Richard Dalsberget

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor