Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En god kamp av KIL 2

Publisert  02.06.2008
Men i fotball er det om å gjøre å score mål  
En ny Tomteberget?

Det var det Flisa som var flinkest til mens KIL var flinkest til det aller meste av det andre som skjedde på banen. Sjanser på løpende bånd ble sløst bort, Kjetil Simensen traff stanga i første omgang mens Lars Erik Fremming prikket den i andre. Samme Fremming hadde i tillegg en stor sjanse i første omgang, men satte ballen utenfor.

Før pause var det veldig moro å se gutta våre. Flisa hadde trøbbel med å henge med i det som skjedde. Arkitekten bak det meste var Kristian Jahr. 19-åringen er i veldig god form om dagen og kan ikke være så veldig langt fra å få A-lagsdebuten sin i offisiell kamp. Med god oversikt, gode finter og presise pasninger er vi tilbøyelig til å være enig med KIL supporteren som var innom på Gjemselund forrige uke og fortalte at han synes Jahr minner om Øyvind Tomteberget. De som kjenner KIL-historien vet at det er en meget positiv respons å få.

Innbitte Kjetil Simensen gjorde seg bemerket med en rekke knallharde taklinger.

Vi lot oss også imponere av midtstopperne Aso Aram og Sondre Nysether. Begge er førsteårsjuniorer og de har heller ikke spilt mye sammen. Det var det ingen som kunne se. De tok fullstendig luven av KILs tidligere Tippeligaspiss Odd Harald Konterud som spilte på topp for Flisa. Ikke før man la om til tre spillere bak i et forsøk på å hente et poeng ble det åpent bak. Det er ikke stoppernes skyld.

KIL sitt mål, et av de mest opplagte trøstemålene vi har sett, kom et par minutter på overtid etter en fin kombinasjon mellom Kristian Jahr og Andreas Moen. Sistnevnte fikk æren av å runde keeper og sette ballen i mål.

Johan Hammarström er ny kampansvarlig for 3. divisjonslaget. Svensken var brukbart fornøyd tross tap – selv om man alltid vil vinne er det viktig å ta med seg det positive tilbake i treningshverdagen.

- Aso, Sondre og Kristian var veldig positive i dag. Vi hadde stang ut mens Flisa var effektive, oppsummerte Hammarström kort etter kampen.

Flisa taklet også. Her er det Kim Pettersen som får merke det

KIL 2 – Flisa 1-3 (0-1
Gjemselund
100 tilskuere
Dommer: Mirsad Vranesi, Løten FK

Ingen gule kort til KIL 2

0-1 Mergim Thaqi (40)
0-2 Roger Flismyren (81)
0-3 Thomas Skolegården (87)
1-3 Andreas Moen (90)

KIL 2 (4-3-3)
Alexander van Wijk
Kjetil Simensen
Aso Aram
Sondre Nysether
Destin Makumbu
Lars Christian Krogh Gerson
Kristian Jahr
Lars Erik Fremming (K)
Kim Pettersen
(Mats Frydenberg fra 71.)
Sverre Digerud
(Patrick Holtet fra 46.)
Mergim Hasi
(Andreas Moen fra 46.)


Midstopperne Aso Aram (øverst) og Sondre Nysether spilte gnistrende.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor