Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- En fair scoring

Publisert  04.06.2008
Kai Olav Ryen var ikke enige med Lørenskogleiren i at målet hans var angrep på keeper  

Kai Olav - Litt syndebukk, mest helt...

Ut fra det vi plukket opp etter kampen var Ryens 3-2 scoring en av tre scoringer enkelte fra Lørenskog mente ikke skulle vært godkjent. KIL robuste kaptein var ikke enig:

- Nei, jeg brukte ikke albuer eller noe annet og kan ikke skjønne at det ikke skal være et greit mål, sa Ryan-air, som steg til værs rett foran keeper. Der visste han at ballen ville komme:

- Jonas sa til meg da jeg løp opp på dødballen at han skulle legge ballen der. Han slo perfekt og da jeg turte å ta duellen skikkelig ble det scoring.

KILs kaptein kunne fort blitt syndebukk like før han selv scoret. Han rotet det til, men i motsetning til tidligere i kampen ble det takket være Eriksen ikke baklengs. 

Det er ekstra deilig å score med tanke på at jeg var involvert i deres første mål, men jeg tenker ikke noe spesielt på det da jeg går opp på dødball, fortalte midtstopperen.

Da vi ymtet frempå om slapp jubling etter de to første målene hadde han er klar forklaring på hvorfor gutta jublet langt mer entusiastisk etter 3-2 goalen:

Jonas serverte Kai Olav på 3-2. Her viser han at han også kan takle.

- Det første er jo greit i en omgang vi har kontroll og da 2-2 kom etter at de akkurat hadde tatt ledelsen følte vi nok mest at det var en lettelse. Da den tredje scoringen vår kom følte vi at det endelig var avgjort og da ble det litt ekstra glede, mente Ryen, som ikke ville være med på at KIL tok lett på oppgaven:

- Nei, vi setter det presset på oss at vi skal vinne, og heldigvis sliter vi oss gjennom kampen og vinner til slutt. Men spillemessig var det et steg tilbake og det vi presterte er ikke bra nok, sa eidskogingen, som røpet at gutta er sultne på en god opplevelse mot Sogndal på søndag.I NM i fjor stile Pors med en (1) supporter. Lørenskog var fem ganger bedre. 
Vaktene hadde kontroll.

KILs trofaste holdt koken i varmen.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor