Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Pat er ute

Publisert  08.06.2008
Ryggen har slått seg vrang  

Det var under skuddtrening at Patrick Holtet fikk en vridning i ryggen.
Det var på tirsdagstreninga at Patrick Holtet fikk en vridning i ryggen under skuddtrening. Saker og ting var så ille at han faktisk måtte ha hjelp for å komme seg opp av senga dagen etter.

Selv med kyndig medisinsk behandling hele uka, er det ikke aktuelt med noen kamp for ham på søndag. Han gikk forsåvidt normalt på fredag, men å trene med de andre var helt uaktuelt.

På tribunen får han selskap med en gammel bekjent. Harald Stormoen blir nemlig også tilskuer grunnet en skade. Mon tro om de to ikke har mye interessant å snakke om.

Etter denne kampen tar Adeccoligaen pause i to helger. KIL-gutta får en tidagers ferie før de samles igjen til oppkjøring torsdag 19. juni.

Troppen til KIL er som følger:

van Wijk, Nilsen, Makumbu, Johansen, Berg Hansen, Nilsson Guiomar, Sylling Olsen, Digerud, Tuelo Johannesen, Strømnes, Ryen, Moen, Fremming, Jahr, Samuelsson, Torp, Krogh Gerson og Eriksen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor