Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ungt KIL-lag kom til kort

Publisert  09.06.2008
Selv om Ragnar Koffeld i comebacket sitt viste seg positivt fram.  

Stian Habberstad og Mergim Hasi

KIL stilte med et lag med gjennomsnittsalder på 17,8 år, uten seniorer, fra start. Sander har også et ungt og spennende mannskap, men noe mer rutine er det der, og det skulle vi også se utover i kampen. Hjemmelaget spilte kontant og langt på den dårlige banen mens KIL alt for ofte prøvde å tre ballen langs bakken. Det er vanskelig på slikt underlag.

Sander spilte seg til noen sjanser i første omgang, men stort sett hadde det unge KIL-forsvaret brukbar kontroll. Framover hadde vi ikke de aller største sjansene, men de lange saltoinnkastene til Jan Ailo Nordsletta skapte antydning til panikk.

Det som skulle vise seg å bli kampens eneste scoring kom sekunder før pause. Mats Frydenberg ble fraløpt ute på kanten og innlegget var godt. Foran mål sto Jan Erik Kjølen og styrte ballen inn med, til en forandring, beinet. Et psykisk viktig mål for hjemmelaget.

KIL kunne ha utliknet rett etter pause da Kim Werner Pettersen kom helt alene med keeper. Avslutningen ble imidlertid for svak og ble reddet.

Kjempemoro å spille fotball igjen, fortalte Ragnar. Kjempemoro å se deg på banen igjen, sier vi.

Drøye halvtimen før slutt fikk vi se Ragnar Koffeld på ei fotballbane for første gang på 23 måneder. Det første som skjedde var at han fikk avsluttet fra brukbar posisjon med venstrebeinet sitt. Sanderkeeper Henrik Moss reddet imidlertid det gode skuddet som kunne gitt Koffeld en smakstart i comebacket.

Begge lag spilte seg til flere gode sjanser utover i kampen. Sander hadde nok de feiteste, og sånn sett var ikke resultatet helt urettferdig. KIL kunne imidlertid ha scoret. Både Magnus Ullern, Gard Ragnar Killingberg og Aso Aram hadde gode sjanser.

Det viktigste vi sitter igjen med etter kampen er det tidligere nevnte Koffeldcomebacket. Ved flere anledninger viste Ragnar at han ikke har glemt gamle kunster. Han var god i dueller, spesielt på hodet, og har i tillegg en slags sjuende sans der han klarer å være på riktig sted til riktig tid. Med en sommer med god trening håper vi at han kan være med å krige om Adeccoligapoeng på høsten. Ragnar tar nå i likhet med resten av A-lagsspillerne ferie. Han drar utenlands sammen med bror Eskil. Så Eskil, hvis du leser dette, pass på at Ragnar får trent godt! Vi trenger ham i form!

Trener Johan Hammartröm var ikke helt fornøyd med gutta sine.

Sander – KIL 2 1-0 (1-0)
Sandermoen
100 tilskuere
Dommer: Jan Ole Skinnehaugen, Ottestad IL

Gule kort for KIL: Richard Dalsberget og Mergim Hasi

1-0 Jan Erik Kjølen (45)

KIL 2 (4-3-3)
Kristofer Nyström
Kjetil Simensen
Aso Aram
Sondre Nysether
Jan Ailo Nordsletta
Mats Frydenberg
(Mergim Hasi fra 46.)
Magnus Ullern
Hans Martin Forfot (K)
(Richard Dalsberget fra 65.)
Kim Werner Pettersen
(Ragnar G. Koffeld fra 58.)
Stian Habberstad
Gard Ragnar Killingberg

Kjetil Simensen så heller ikke helt fornøyd ut.


Gard Ragnar Killingberg, Sondre Nysether og Aso Aram. Førstnevnte var kanskje KILs beste spiller.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor