Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tæl til tusen

Publisert  16.06.2008
KIL 2 fikk ikke poeng mot Gjøvik-Lyn, men innsatsen var meget god  

Store lille Christoffer Haugen fightet og jobbet til den store gullmedaljen.

Vi fryktet det verste etter de første femten minuttene. Da var det egentlig bare et lag på banen, og det var ikke KIL. Bortelaget fikk til tider lov til å herje helt til gutta våre skjønte at dette faktisk var et lag det var mulig å komme på talefot med. Litt etter litt jobbet gutta seg inn i kampen igjen, men gjestene rakk å score to mål før vi tok over for fullt.

Det skjedde drøyt halvveis ut i førsteomgangen og derfra og inn var det KIL som kjørte og styrte absolutt alt som skjedde på banen. Mats Frydenberg fikk æren av å redusere til 1-2 etter et flott angrep. Han ble spilt fram av Kim Pettersen, og fra skrå vinkel satte han ballen helt borte i det motsatte hjørnet.

Det mest oppsiktsvekkende etter pause var hvordan KIL sin midtbane fullstendig tok luven av bortelagets. Dalsberget, Ullern og Haugen jobbet som helter, og spesielt de to sistnevnte imponerte stort. Bakerst var kaptein for anledningen, Sondre Nysether, sikkerheten selv og ordnet opp i det lille som kom forbi midtbaneleddet.

Andre Bjørkheim gjorde comeback etter å ha vært skadet en stund

Vi kan imidlertid ikke ta fra motstanderne våre at de var meget stødige bakover. Arild Rebne og kollegene hans i forsvaret samt keeper Jimmy Sørensen holder godt nivå. Den største sjansen vi fikk i annen omgang kom imidlertid etter at sistnevnte sklei da han skulle sparke ut ballen. Kula havnet i beina til Christoffer Haugen som prøvde å sette den i det åpne målet fra 30 meters hold. Dessverre endte skuddet utenfor.

Etter dette fikk vi noen halvsjanser på dødballer, men det spillemessige overtaket etter pause vises dessverre ikke i målprotokollen. Vi synes litt synd på gutta som ikke fikk poeng i dag – det hadde de fortjent.

KIL 2 – Gjøvik-Lyn 1-2 (1-2)
Gjemselund bane 2
30 tilskuere
Dommer: Dag Roger Nebben, Åsa IL

Ingen gule kort

0-1 Arild Rebne (7)
0-2 Jacob Gjersem (25)
1-2 Mats Frydenberg (28)


KIL 2 (4-3-3)
Kristofer Nyström
Alexander Dahl Henriksen
(Alexander Viker Alstadnes fra 52.)
Aso Aram
Sondre Nysether (K)
Jan Ailo Nordsletta
Richard Dalsberget
Christoffer Haugen
Magnus Ullern
Kim Werner Pettersen
Mats Frydenberg
(Jo Nørstebø fra 57.)
André BjørkheimDel på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor