Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Holdt nullen

Publisert  19.06.2008
Juniorlaget holdt endelig nullen, og ettersom det ble mål i kampen skjønner de fleste at HamKam ble slått  

Jan Martin og KIL/NTG holdt nullen for første gang i år.

Førsteomgangen i det latterlig dårlige sommerværet ble en jevn affære. Riktignok startet KIL/NTG best og laget skapte også flest sjanser i følge KILs trenerteam. Pål Håpnes sin høyre hånd, Bent Halvorsen, hadde dette å si:

- Vi kom brukbart i gang, men så går det liksom litt for lett og dermed slutter vi å gjøre jobben. Da kommer HamKam inn i det og tar litt over. Vi telte 3-1 i sjanser til oss før pause.

Vi telte omtrent det samme etter pause, men da hadde KIL/NTG et ganske solid spillemessig overtak i nesten hele omgangen. Gutta hadde ballen mye, men sleit med å komme til de store sjansene. Det skal sies at spilleforholdene var vanskelige i plaskregnet, men hadde midtbanespillerne møtt opp med litt mer gjennombruddshissig hjerne kunne gjennomløpninger på kantene skapt gode muligheter.

Espen Hansen Wik gjorde nok en god kamp på backplass. Han sto nesten alltid på rett plass defensivt og var svært aktiv i angrepsspillet.
Hans Martin Forfot er kanskje ikke den mest hissige spilleren i KILs stall, men etter en drøy time så det virkelig ut som at han hadde bestemt seg for å kjempe ballen i mål. Tjue meter fra mål tok midtbanespilleren ned en høy klarering med brystkassa og satte fart rett mot mål. Med kraft, teknikk, vilje og litt flaks gikk han tvers gjennom HamKam sitt forsvar og satte ballen rolig i mål alene med keeper. 

Minuttet etter hadde gutta en stor sjanse, men gjestene klarte å klarere til en corner. Den kom det ikke noe ut av.

Med KIL i ledelsen måtte laget fra flatebygdene rundt Mjøsa satse fremover på banen, men det greide de på mange måter ikke. Det ble aldri noe stort trykk mot Knashaug sitt mål, men de grønnhvite hadde noen dødballer som kunne blitt farlige. Det var nettopp etter et frispark inn i boksen deres eneste gode sjanse etter pause kom, men headingen gikk over. I åpnet spill skapte de null og niks.

André Bjørkheim gliste bredt etter tre poeng mot HamKam.
Like før slutt satte André Bjørkheim spikeren i kista. Wik kastet langs linja og Krogh Gerson stusset videre til innbytter Pettersen. Han la videre inn i boksen til Bjørkheim som dro seg innover og satte ballen lavt inn i det lengste hjørnet.

- Det betyr nesten alt å slå HamKam og dette var nesten like moro som å slå LYN ut av cupen forrige kamp. I forhold til tabellen var det også svært viktig å vinne i dag. Nå henger vi med og slår vi Stabæk på onsdag så er vi virkelig med, sa André. Han er sjelden den som stjeler overskriftene, men han har det med å score mål:

- He he, det ligger vel kanskje i blodet. Noen annen forklaring har jeg ikke. I dag siktet jeg i det lengste hjørnet og den gikk så vidt inn via stolpen.

Dette var Stian Habberstad sin siste kamp for KIL/NTG etter tre gode år i den røde trøya. Vi takker for innsatsen og ønsker lykke til på befalsskolen.

Fakta:
KIL/NTG junior elite – HamKam 2-0 (0-0)
Gjemselund bane 2
50 tilskuere med paraply
Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL
.
Gule til KIL/NTG: Kjetil Simensen

Mål:
1-0 Hans Martin Forfot (68)
2-0 André Bjørkheim (90)

KIL/NTG (4-3-3):
Jan Martin Knashaug
Kjetil Simensen
Aleksander Nilsen
Anders B. Fegri
Espen H. Wik
Lars Chr. Krogh Gerson
Kristian Jahr
Hans Martin Forfot
(Christoffer Haugen fra 75)
Gard Ragnar Killingberg
(Kim Werner Pettersen fra 85)
Sverre Digerud
(André Bjørkheim fra 60)
Stian Habberstad
(Aso Aram fra 87)

Jubel i garderoben etter kampen.

Stian Habberstad spilte sin siste kamp for juniorlaget.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor