Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kroat til KIL?

Publisert  21.06.2008
Mario Tadic trener med KIL om dagen. Venstrebacken spilte også en halvtime mot Lillestrøm  

Mario Tadic

Den venstrebeinte spilleren har 16 landskamper på A- og U-nivå for Kroatia. Han har i flere år spilt i den Kroatiske toppserien, men er nå på nivå to i landet som ble slått ut av EM i går. De avsluttet serien i mai og det gjør at en overgang er mulig i sommervinduet.

I kampen mot LSK fikk han vist at han har en fin fot og er god også i lufta. Sportslig leder Olav Nysæter mener han nok er litt rusten, men gleder seg til å se litt mer av spilleren.

- Han kom på fredag og skal trene med oss til tirsdag i denne omgang. Det skal være nok til å se om han er klart bedre enn de spillerne vi har som er aktuelle på venstrebacken. Vi ønsker oss en venstrebeint venstreback og 31-åringen ble dermed sendt til oss fra en agent vi samarbeider med, fortalte Nysæter, som forklarer at ingen som ikke er klare forsterkninger vil komme til KIL nå.

Han røper også at spillere kan være på vei ut:

- Det er noen som har fått lite spilletid og de kan bli borte. Destin Makumbu er i den kategorien, bekrefter KILs sportslige leder overfor kil.no.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor