Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ny seier

Publisert  25.06.2008
Etter en kjedelig innledning på sesongen har KIL/NTG vunnet de tre siste kampene før ferien.  
Kjetil Simensen var som vanlig sikkerheten selv på høyrebacken

Trippelen ble fullført med seier mot Stabæk. KIL-gutta følte nok at de hadde poeng til gode etter det knepne tapet i bortekampen i Bærum i april og det ble hevnet med seier onsdag.

Bare fire minutter tok det før Kristian Jahr sendte KIL/NTG i ledelsen etter et flott innlegg fra høyre. Jahr fikk stå helt alene på bakre stolpe og dunket ballen opp i nett-taket. Imidlertid kom gutta våre ned på jorda igjen bare noen få minutter senere. Langballen bakfra så ikke så farlig ut, men plutselig var det en Stabækspiller som kom gjennom og satte kula i mål. Ikke på noen som helst måte imponerende defensivt spill.

Andre Bjørkheim spilte sin siste kamp for KIL/NTG sitt juniorlag. Vi takker for innsatsen og ønsker ham lykke til videre i karrieren!

Etter dette var det mye dårlig fotball å se en periode. Ingen av lagene imponerte, og spesielt var pasningskvaliteten svak over det meste av linja. Lite ble skapt før etter drøye halvtimen da de røde glimtet til med et flott angrep gjennom midten Gard Ragnar Killingberg og Lars Christian Krogh Gersons samspill endte med at sistnevnte fikk spilt en stikker inn til Andre Bjørkheim. Selv om han hadde en forsvarer i ryggen klarte han å sette ballen mellom beina på keeper og inn i nettet.

Resten av kampen var det enveiskjøring, og bortelaget hadde vel knapt nok en målsjanse. Særlig var KIL/NTG gode på kantene. Både Andre Bjørkheim, Espen Hansen Wik, Gard Ragnar Killingberg, Mergim Hasi og Jo Nørstebø kom seg godt ned til dødlinja og fikk lagt inn. Derfra gikk det ikke så bra – ingen av de mange liknende sjansene førte til tellende resultat. Nærmest var Wik da han plasserte ballen like utenfor fra 10 meters hold etter godt forarbeid av Bjørkheim.

Et mål til ble det imidlertid, men det kom nok en gang etter frekke kombinasjoner i midten. Stabæk klarte ikke helt å henge med da KIL/NTG satte igang med kortpasningsspillet sitt, og det hele endte med at Espen Hansen Wik kom alene med keeper. Han satte ballen utagbart opp i nettet og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

I en kamp der KIL/NTG hadde full kontroll er det vanskelig å skulle plukke ut banens beste, men vi i kil.no er godt fornøyde med både Kristian Jahr og Andre Bjørkheim. Førstnevnte viser at han takler både spiss- og midtbanerollen bra, mens Bjørkheim stadig er aktiv og farlig på høyrekanten. Det er synd at dette var hans siste kamp for juniorlaget. Han setter kursen mot Oslo for å studere på Idrettshøgskolen og det blir nok en klubb "innaførr" som får gleden av hans tjenester til høsten.

Et artig innslag i kveldens kamp var den ene assistentdommeren. Langs sidelinja fikk vi faktisk se tidligere KIL-keeper Johan Martin Lianes! Etter å ha trappet ned fotballen har han tatt opp dømming som hobby, og vi må gi den gamle burvokteren ros for meget god innsats. Innsatsen til resten av dommertrioen var det heller ikke noe å utsette på.

Espen Hansen Wik avgjorde kampen definitivt med sin 3-1 scoring.

KIL/NTG – Stabæk 3-1 (2-1)
Gjemselund stadion
75 tilskuere
Dommer: Halvor Berg Sand, Sand IF

Gult kort: Christoffer Haugen

1-0 Kristian Jahr (5)
1-1 (8)
2-1 Andre Bjørkheim (31)
3-1 Espen Hansen Wik (60)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Anders Bråten Fegri
Aleksander Nilsen
Espen Hansen Wik
(Richard Dalsberget fra 88.)
Hans Martin Forfot
(Mergim Hasi fra 46.)
Christoffer Haugen
(Jo Nørstebø fra 67.)
Lars Christian Krogh Gerson
Gard Ragnar Killingberg
(Aso Aram fra 79.)
Kristian Jahr
Andre Bjørkheim


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor