Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ikke gode nok

Publisert  29.06.2008
Sandefjord vant den første høstkampen, og det var egentlig ikke noe å si på det.  
Jonas Johansen og resten av KIL-forsvaret hadde til tider sin fulle hyre med å demme opp.
Kampen sett under ett viste hjemmelaget at de var det beste laget. Vi sleit både offensivt og defensivt, og spesielt var Sandefjord gode på venstrekanten. Spissen Malick Mane lekte seg til tider med forsvaret vårt. Høyreback Johan Nilsson Guiomar fikk det hett rundt øra, men vi vil ikke legge skylda på ham. Han fikk for lite hjelp, og det var ofte flere blå enn røde der ute.

1-0 kom da også etter et angrep på venstresida med Mane i spissen. Han dro seg løs og fikk skutt fra hjørnet av 16-meteren. Fredrik Eriksen reddet, men måtte gi retur. Mannen som nådde først på ballen var hjemmelagets Kjartan Finnbogasonn, og fra kloss hold hadde han ingen problemer med å sette ballen i det vidåpne målet.

Sandefjord hadde vært best fram til scoringen, men etter dette kom KIL mer med. Fram mot pause hadde vi ballen mye, men vi klarte ikke å skape sjanser. Det var stopp utenfor sekstenmeteren. Dette skyldtes delvis upresist spill fra vår side, men vi skal heller ikke legge skjul på at hjemmelaget var veldig kompakte i forsvar. De lå med mange mann bak ballen og vi hadde enorme problemer med å finne en vei gjennom.

Conny Månsson hadde litt av hvert å snakke om etter kampen.
Første halvdel av andre omgang var vår beste periode i kampen. Da klarte vi å være gjennombruddshissige, vi fant de rettvendte medspillerne og plutselig så ikke Sandefjordforsvaret ut til å være riktig så kompakt lenger. Den største sjansen vi skapte i denne perioden var det Lars Erik Fremming som fikk. Etter flere farlige innlegg fra høyre fikk Turbo ballen like utenfor 16-meteren. Han fikk ikke klokketreff på ballen, men Espen Bugge Pettersen i Sandefjordmålet måtte uansett strekke seg så lang han var for å redde.

Dommeren kom etter dette i fokus ved et par straffesituasjoner og begge lag skulle nok ha fått et forsøk fra ellevemetersmerket. Mer om dette kan du lese i morgen.

Den gode KIL-perioden ble brått avsluttet da Malick Mane avgjorde for hjemmelaget. Han løp fra alt og alle på ei kontring. Fredrik Nilsen var den som var nærmest å stoppe ham og kanskje burde høyrebacken ha vært kynisk og brukt ureglementerte metoder i denne situasjonen.

For fakta, se kamper.

Olav Tuelo Johannesen kunne nok ha tenkt seg et annet resultat mot gamleklubben.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor