Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Brudgommen dro det lengste strået

Publisert  30.06.2008
Toastmasteren måtte bite i gresset  

Espen Nystuen trøstet Lars Erik samtidig som han takket for vel utført jo bb som toastmaster.
Lørdag kveld feiret Lars Erik Fremming sammen med Espen Nystuen på Gruetunet i sistnevntes bryllup. Fremming hadde fått æren av å være toastmaster. På søndag møttes de to i mange dueller på midtbanen på Komplett.no Arena. Brudgommen, som forøvrig er kaptein på Sandefjord, trakk det lengste strået ettersom det var hjemmelaget som endte opp med tre poeng.

- Jeg synes dette var litt som kampen mot Lillestrøm. Vi taper kampen innenfor sekstenmeterne, og dermed vinner de fullt fortjent, mente Fremming etter kampen.

Vi må innrømme at vi synes at det ikke bare var foran mål Sandefjord var bedre. Dette kan da også leses av sjansestatistikken under.

- Vi slår bort veldig mange baller, og da er det vanskelig, avsluttet Fremming.

Trener Øyvind Eide sier seg enig i det siste:

- Vi sliter veldig med presisjonen og mister ballen alt for ofte. Vi klarer ikke å spille oss ut av vårt eget forsvar, og lures gang på gang til å spille inn i områder der det er altfor trangt. Pasninger på tvers som løser opp er noe av det jeg savner, forteller han.

Alt var ikke helsvart. I andre omgang spilte vi bra fram til Sandefjords scoring. Øyvind var fornøyd med det han så da.

- Den første halvdelen av andre omgang synes jeg er bra. Da er vi gjennombruddshissige og spiller på rettvendte spillere. Slik kommer vi oss rundt på kantene og får lagt inn.

I denne perioden burde etter manges mening også KIL ha hatt et straffespark. Fredrik Eriksen var den som var lengst unna på banen, men han hadde god oversikt og var helt sikker i sin sak:

- På en corner fra høyre stusser Kai ballen bakover. Der står Fredrik Thorsen med henda over hodet og stopper den! Det er ingen normal posisjon å ha henda i, og det burde definitivt ha vært straffespark, fortalte Eriksen.

Ironisk nok hadde Eriksen ikke mulighet til å se en annen straffesparksituasjon. Steinar Strømnes hadde full kontroll på et Sandefjordinnlegg fra venstre. Imidlertid spratt ballen opp i armen hans. Dommeren vinket spillet videre, men der må vi nok si at vi var heldige.

Så over til tall og tull:

Sjanser Sandefjord – KIL
1. omgang: 3-0
2. omgang: 7-2

Cornere Sandefjord – KIL
1. omgang: 0-1
2. omgang: 2-3

Pluss: I første halvdel av andre omgang er vi klart best og styrer kampen.
Minus:At vi bare skaper to sjanser i hele kampen.
Overraskelsen: Hjemmelagets Malick Mane. Vi visste ikke at han var så god.

PS: Dette var den første kampen KIL spilte på Sandefjords nye Komplett.no Arena. Vi har selvfølgelig spilt mot Sandefjord før også – første gang i 2000 da vi slo dem to ganger i 1. divisjon. Etter dette har vi faktisk ikke vunnet.

PS: Peter Samuelsson spilte sin kamp nummer 40 for KIL.

PS: I farten kommer vi på følgende spillere som har spilt for begge klubbene: Morten Kristiansen, Ørjan Berg Hansen, Olav Tuelo Johannesen, Espen Nystuen og Trym Bergman.

PS: I 11. serierunde i 1988 spilte KIL uavgjort 0-0 mot Molde på Gjemselund.

PS: I 11. serierunde i 1998 slo vi Strømsgodset 2-1. Sven Erik Sætre og Andreas Alm scoret for KIL foran 2455 tilskuere på Gjemselund.

Sitatet: Ikke skriv om den straffesituasjonen.

Sorry Steinar, vi kunne ikke la være. 
Steinar Strømnes ville helst ikke at vi skulle skrive om straffesituasjonen han var innblandet i, men kil.no har selvfølgelig høy integritet og kan ikke ta hensyn til slike ønsker hvis det går på bekostning av gode journalistiske poenger..

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor