Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Målorgie

Publisert  30.06.2008
Det ble mange mål og mye moro da HamKam 2 prøvde seg mot et meget ungt Kongsvinger 2  

Sverre åpnet scoringsorgien for KIL. 
Flere ganger viste spissen solid fysikk mot gjestenes rutinerte stoppere.

For KIL startet kampen med bare tre seniorer på banen, mens HamKam etter det vi fant ut stilte med bare seniorer. De fleste av dem med drøssevis med kamper I Adeccoliga og Tippeliga. Det var da også de rutinerte gjestene som åpnet best i solskinnet på Gjemselund.

Marcus Pedersen ga Skogheims menn en tidlig ledelse etter en corner, mens Sebino Plaku økte til 0-2 før halvtimen var spilt. Etter den andre HamKam scoringen serverte KIL publikum en fantastisk periode på fem minutter. Det startet med at Jo Nørstebø spilte Sverre Digerud igjennom. Han gjorde ingen feil og reduserte til 1-2. 

To minutter senere ga Kristian Jahr oss det eneste vi manglet i årets EM: Langskudd på mål. Fra tretti meter greide midtbanespilleren akkurat det han prøvde på og ballen gikk i en pen bue over keeper og inn i nettet til 2-2. 

Tre minutter etter superlangskuddet kontret KIL og Patrick Holtet sendte hjemmelaget i ledelsen. Like etter burde han økt til 4-2, men da ballen datt ned til han inne i boksen klinket han ballen rett på keeper.

Annen omgang ble ikke like målrik, men de som er spesielt interessert cornere fikk dosen for et par uker. HamKam var det førende laget og spilte seg til godt over ti hjørnespark. I tillegg hadde de en god del andre muligheter på dødball. 

En heading over etter en corner ble et skremmeskudd fra de grønnhvite og like etter utlignet Plaku til 3-3 med et hodestøt fra kort hold. 

Med en halvtime igjen på klokka ble Ragnar Koffeld byttet inn til fordel for Digerud. Det første han gjorde var å krangle seg nedover venstresiden. Det endte med en corner, og i motsetning til gjestene klarte KIL å utnytte sparkene fra hjørnet på banen. Kristian Jahr bredsidet ballen i mål, men noen nettsus ble det ikke ettersom en HamKam-spiller reddet ballen litt innenfor streken. Assistentdommeren på bortre langside var aldri i tvil og vinket raskt for å signalisere at ballen hadde vært inne.

Destin var helt sjef i de bakre rekker. Engelskmannen har vært god i de siste kampene for KIL 2.
Alex van Wijk erstattet Conny Månsson i pausen. Han fikk nok å henge fingrene i. Gjestenes cornere skapte til stadighet trøbbel og på et par av dem var det utrolig at ballen ikke endte i mål. En gikk rett over hodet til Simensen på første stolpe og smalt så i bakre stolpe. Den påfølgende volleyen fra fem meter gikk rett i KIL-blokka.

Ragnar Koffeld ble igjen sentral da han etter nok en corner reddet på streken med hodet. Da var det et kvarter igjen og gjestene hadde hatt fem cornere på rappen.

De siste ti minuttene klarte KIL å heve seg litt og Patrick Holtet vartet opp med noen tekniske lekkerbiskner. Han kunne fått oppleve nettsus da han avsluttet frekt på volley rett etter et langt utspark fra van Wijk. Ballen gikk imidlertid rett på keeper. 

Ledelsen burde vært økt da en umarkert Forfot ventet og ventet på 45-graders pasningen fra Simensen. Den kom aldri ettersom backen valgte å gå mot mål langs dødlinja. Han ble taklet før han fikk spasert ballen over streken.

Dermed døde kampen ut med en artig 4-3 seier til Kongsvinger. God moral, god innsats og fine mål må få mye av æren for de tre poengene.
Det manglet ikke på dueller. Her kjemper Christoffer Haugen og Lars Christian Krogh Gerson mot HamKams Marcus Pedersen.
Fakta KIL 2 – HamKam 2, 4-3 (3-2)
Gjemselund stadion
50 tilskuere
Dommer: Ivar M. Jahr, SK Gjøvik-Lyn
Gule til KIL: Kristian Jahr. 

Mål: 
0-1 Marcus Pedersen (7)
0-2 Sebino Plaku (28)
1-2 Sverre Digerud (29)
2-2 Kristian Jahr (31)
3-2 Patrick Holtet (34)
3-3 Sebino Plaku (58)
4-3 Kristian Jahr (62)


KIL (4-3-3):
Conny Månsson
(Alex van Wijk fra 46)
Kjetil Simensen
Sondre Nysether
Destin Makumbu
Aleksander Nilsen
Lars Chr. Krogh Gerson
Kristian Jahr
Hans Martin Forfot
Jo Nørstebø
(Christoffer Haugen fra 73)
Sverre Digerud
(Ragnar Koffeld fra 61)
Patrick Holtet

Benken: van Wijk, Haugen, Koffeld og Aso Aram.

HamKam (4-4-2):
Marius Overmo
Truls J. Hagen
Knut H. Haraldsen
Marcus Pedersen
Joachim Sørum
Adem Güven
Srdjan Urosevic
(Solhaug fra 56)
Tommy Øren
(Aalmen fra 56)
John Anders Rise
Sebino Plaku
Olivier Karekezi
(Pettershagen fra 79)

Benken: Holen, Solhaug, Pettershagen og Aalmen.

Her blir Kristian Jahr matchvinner med sin andre scoring for dagen.

Lars Christian er en god hodespiller. Det kom god med mot HamKam.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor