Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Flere må testes

Publisert  05.07.2008
Flere i Kongsvingers A-stall må testes før man vet om de er kampklare søndag  

Calle blir nok ikke klar.

Carl-Erik Torp, Johan Nilsson Guiomar og Olav Tuelo Johannesen er alle usikre foran møtet med nyopprykkede Sandnes Ulf. Calle er den trenerne tviler mest på om er i stand til å spille kamp:

- Calle blir trolig ikke klar, mens Johan og Olav høyst sannsynlig blir klare, sa Morten Kristiansen lørdag ettermiddag.

Tabellsituasjonen er så absolutt ikke optimal, men klubben har ikke foretatt seg noe ekstraordinært i det siste. Men det har spillerne. De hadde på eget initiativ et internt oppvaskmøte etter kampen i Sogndal. Temaet var i all hovedsak en evaluering av egen innsats samt at det ble diskutert hva enkeltspillerne kan gjøre bedre i treningshverdagen.

Morten Kristiansen vet at det er 19 kamper igjen, men klubben bruker ikke det som noen hvilepute.

- Nei, vi må gjøre alt vi kan for å få poeng i kampen søndag. Vi skal være kyniske og smarte og jeg regner med at gutta er revansjesugne etter NM-exiten, mente treneren, som hadde dette å si om søndagens motstander:

- Sandnes Ulf har vært solide og de er et hardtarbeidende lag. Det blir ikke lett, men vi må være så offensive at mener vi skal slå dem hjemme.


Olav blir trolig klar.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor