Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Målløst

Publisert  06.07.2008
Kongsvinger fikk ikke ballen i mål og kan vel være ganske fornøyde med at heller ikke gjestene greide det  

Månsson vartet opp med noen gode redninger og viste også ro med ballen da han dro av hardt pressende Oyuga etter et tilbakespill.

Hjemmelaget åpnet friskt og det tok ikke mange minuttene før Magnus Olsen serverte den første sjasnsen. Kantspilleren dro seg innover i banen og fyrte løs fra 16 meter, men ballen snek seg utenfor stolpen.

Minuttet etter hadde gjestene en tilsvarende sjanse så det første kvarteret endte opp som ganske jevnt. Utover i omgangen tilrev Kongsvinger seg et lite overtak og flere ganger fikk vi se godt kombinasjonsspill langs høyresiden. Berg Hansen var ofte arkitekten, men Nilsson Guiomar slo et par virkelig gode innlegg. Godt å se noen innlegg med fart som evner å skape trøbbel for forsvaret,

Gjestene spilte seg til mange cornere, mens KIL ikke greide det. Dommeren hjalp til med å holde nullen i cornerstatistikken da han snøt hjemmelaget for en soleklar en da keeper fikk et par fingre på et veldig godt skudd fra Ørjan. Hadde ikke de fingertuppene nådd fra ville ballen trolig gått under tverrliggeren istedenfor i den. 

Jonas og Ørjan gjorde sin del av jobben inne i egen boks.

Bortelaget fikk sin store sjanse like før pause, men Conny Månsson vartet opp med en veldig god redning da han nektet Oyuga scoring fra 6-7 meter. De siste minuttene før pause var gjestene på hugget, men det var 0-0 til pause.

Etter hvilen ble det noen hakk kjedeligere på Gjemselund. Begge lag virket litt feigere og etterlot seg ikke så mye rom i sin iver til å gå fremover. Ballen var forferdelig mye oppe i lufta og det sleipe føret bidro til at presis fotball var fraværende. 

Sandnes Ulf var imidlertid det laget som best klarte å holde ballen i laget. De hadde litt mer ro med ballen og spilte seg stadig til cornere og halvsjanser. Heldigvis var Conny patent bakerst og Ryen ryddet opp da han gjorde sin eneste feil for dagen med et sleivete utspill rett i Oyuga.

Øyvind Eide fokuserte på det positive etter kampen. Hva det var kan du lese i vår oppsummering mandag.

Etter at gjestene hadde hatt taket på det omgangen gjennom kom KIL litt på slutten. Patrick Holtet ble nesten helt da hans frispark duppet ned like før mål. Keeper vippet ballen til en resultatløs corner. 

Ørjan Berg Hansen fikk også en mulighet da Fremming spilte han glimrende gjennom i midten. Dessverre ble førstetouchet for langt og keeper kom ut. Ørjan fikk tak i ballen igjen og Sylling sendte ballen i mål. Dommeren anullerte den scoringen ettersom han mente Ørjan sparket ballen ut av keeper sine hender.

0-0 sto det på tavla da dommeren blåste av kampen. Det er det ingen i KIL som er fornøyde med mot et nyopprykket lag, men slik kampen utviklet seg skal man kanskje være glade for at ett poeng ble igjen på Vinger.

For fakta, se under kamper.

Lars Erik og Steinar i aksjon

Ørjan viste frem fint driv og var kreativ før pause.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor