Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nok en mørk dag for KIL

Publisert  14.07.2008
Gutta jobbet godt i perioder av kampen og skapte flere store sjanser. Likevel måtte vi reise hjem med null poeng og vissheten om at vi ikke har skåret på de fem siste kampene.  

Det skadeplagede KIL-mannskapet kom brukbart i gang i Hønefoss idrettspark. Kristian Jahr var frisk på kanten og kom til et par gode innlegg. Etter drøye halvtimen var Peter Samuelson nære ved å gi gjestene ledelsen da han headet en corner i tverrliggeren. Like etter fikk Hønefoss en corner etter en litt tvilsom dommeravgjørelse. Denne ekspederte Lars Lafton i mål med et knallhardt skudd fra spissen av 16-meteren. Etter dette tok Hønefoss mer og mer over.

I 2.omgang kommer vi igjen brukbart i gang. Men etter at Hønefoss går opp til 2-0 etter 9 minutter, ser det rett og slett ut som om KIL resignerer og gir opp håpet om poeng. Eide og Kristiansen prøvde å gjøre grep mot slutten av kampen ved å flytte Kai Olav Ryen opp på topp. Dette resulterte ikke i annet enn at HBK skåret to til og fastsatte sluttresultatet til 4-0.

På et ellers svakt KIL-lag, viste Kristian Jahr seg positivt frem. Den anvendelige unggutten viste at han kan komme til å bli en viktig spiller for KIL i årene som kommer.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor