Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vi har fått alt på en gang

Publisert  16.07.2008
Skader, sykdom og dårlig spill gjør Morten Kristiansen litt frustrert  
Kristian Jahr får skryt etter Hønefosskampen

KIL kunne stort sett stille det samme laget i hele vårsesongen. Etter sommerpausen har imidlertid både Tuelo Johannesen, Sylling Olsen, Torp og Guiomar måttet kaste inn håndkleet etter tur. Rutinerte spillere som disse fire er det ikke lett å erstatte for noe Adeccoligalag. I tillegg er Sverre Digerud fortsatt syk, og det gjorde at det ikke var mer enn 15 mann som reiste til Hønefoss på søndag.

- Den viktigste jobben på kort sikt er å få folk på beina igjen, og det medisinske støtteapparatet jobber selvfølgelig med dette, forteller Morten Kristiansen som håper å se lys i skadetunnellen i løpet av uka.

Dessverre er det ikke bare skader trenerne har å bekymre seg for. Spillet mot Hønefoss var ikke bra og KIL trenger poeng for å karre seg opp over nedrykkstreken.

- Jeg tror ikke ting kommer til å løse seg av seg selv. Vi kan ikke på noen som helst måte støtte oss til at det er 17 kamper igjen å gjøre ting på – å tro at tiden nødvendigvis jobber for oss går ikke an, fortsetter han.

Kampen mot Hønefoss var ingen stor forestilling fra KIL sin side. Mange spillere var under pari - de som spilte til godkjent kan telles på ei hånd med et par amputerte fingre; Jahr, Strømnes og Månsson mente flere var de beste på KIL.

- Det er selvfølgelig bra at disse presterer, men det kan ikke være slik at det er de yngste spillerne på laget som skal stå i fremste rekke og dra lasset. Mye sitter i hodet på gutta, og jeg håper at spillere med et tresiffret antall kamper i toppfotballen kan stå opp og reise kjerringa. Søndag venter en knalltøff kamp mot Nybergsund hvor innsatsen må stå i høysetet, avslutter treneren.

- Ting kommer ikke til å gå av seg selv.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor