Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Alle monner drar!

Publisert  29.07.2008
Det strømmer inn med bidrag til Folkets Spiller  

Markedsansvarlig Henning Olstad Kjøk er kjempefornøyd med engasjementet som skjer rundt tiltaket som Sparebanken Hedmark og Glåmdal Bilsenter har gått i bresjen for. I dag har han lyst til å rose de private giverne.

- Det drypper stadig vekk inn penger, og i helga kom vi oss over 20 000 kr som utelukkende kommer fra privatpersoner! Det er veldig gledelig, og det er flott at folk har skjønt at også små bidrag er veldig velkomne, forteller Kjøk.

Det er virkelig mange som har engasjert seg. Både Facebookgrupper og oppslag i Glåmdalen ser ut til å ha gitt resultater som monner på KIL-kontoen.

- Enkeltbidragene er forskjellige. Noen gir rundt tusen kroner, men mange gir noen hundrelaper så antall bidragsytere begynner å bli stort, avslutter Kjøk.

Vi tviler imidlertid ikke på at det fortsatt er plass til mer penger på konto nummer 1840.11.07270. Bruk den hvis du vil bidra!

Forsidebilde: Wikipedia


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor