Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vellykket gjennomkjøring

Publisert  04.04.2006
Det ble ganske lett for et stjernespekket KIL 2 mot Galterud tirsdag kveld. Etter en fin sluttspurt ble det også respektable tall i målprotokollen.  

Ørjan Berg Hansen viste at han bør bli en viktig brikke for KIL i år.

På en brukbar grusbane på Galterud fikk KIL en fin start da Tore Andreas Gundersen satte inn et straffespark etter bare noen få minutter. I forkant hadde Bjørn Inge Rødfoss blitt dyttet ned inne i hjemmelagets felt. Noen få minutter senere la nevnte Rødfoss inn og foran mål kom Robert Leistad, og det sto 0-2.

KIL fortsatte å trykke på Galterud de første 45 minuttene. Keeper Ulrik Thomsen hadde lite å gjøre, og fremover på banen ble det tidvis vist frem fint spill. De få som hadde møtt opp fikk se noen fine kombinasjoner, en del gode enkeltprestasjoner og et KIL-lag som var overlegne både tempomessig og i duellspillet.

Noen av de som spilte i dag er nok nærmere en plass i elleveren enn andre, og med all respekt for resten av laget, de som man kunne forvente at skulle dominere gjorde tidvis det. Rødfoss, Berg Hansen, Skjervold og Gundersen viste alle at de vil være med i kampen når laget tas ut til helga.

Mads Skjervold skulle såvidt bli kveldens målkonge. Før pause satte han inn 0-3 og like etter den korte hvilen økte han til 0-4. Annen omgang ble langtfra så god som den første. Kampen jevnet seg noe ut og det var sjelden vi fikk se godt spill. Det ble rett og slett en rotete omgang i tussmørket på Furumoen. Hjemmelaget reduserte på en kontring etter en times spill, men de klarte aldri å komme skikkelig inn i kampen.

Skjervold økte til 1-5 etter godt forarbeid av Ruben Håkonsen og Gundersen. Da hadde kampen vært gjennom en periode på tjue minutter uten scoringer. Årsaken til det var i hovedsak sjansesløseri fra KIL sin side.

Mads Skjervold ble ikke først og fremst hentet til KIL for å score mål, men på tirsdag ble det tre. Og det kunne lett ha vært et par til for trønderen.

Før dommeren blåste av kampen satte Rødfoss inn to baller bak Galteruds keeper etter noe som minnet om gjennomløpninger. Til slutt fastsatte Gundersen sluttresultatet til 1-8 på nok et straffespark.

Vegard Skogheim var fornøyd med kampen, og spesielt det som ble vist i første omgang. Selv om det i dag var kamp for KIL 2 deltok det mange som er aktuelle for årets første seriekamp.

- Jeg må se hva som skjer mot Skeid i morra før jeg kan si noe sikkert om de som spilte i dag sine sjanser. De som skal være gode bekrefter i dag at de er gode og det er hyggelig. Det var ei lita, trang og mørk grusbane så at spillet ikke ble bedre enn det ble for så være sin sak, sa en tilfreds trener.

De fleste som spilte i dag har fått en del spilletid i vinter, men på backene var det hentet inn to juniorer i Ruben Håkonsen og Stig Tunheim Aarsheim:

- De klarte seg greit, slo Skogheim fast.

Galteruds trener Tommy Gjerde ser mange treningskamper og treninger med KIL. Vi lurte derfor på hva han tror om KIL i årets Adeccoliga. Helt uavhengig av tirsdagens kamp hadde han dette å si:

- Jeg er veldig spent, og prestasjonene har svingt mye i vinter, men jeg tror at hvis elleveren holder seg skadefri kan laget kjempet om en 5-6 plass. Jeg tror nok stallen er litt for tynn til å kjempe om opprykk.

Vegard Skogheim moret seg i første omgang.

Fakta:
Galterud – KIL 2, 1-8 (0-3)
Furumoen grus
Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL
ca 10 tilskuere

Mål:
0-1 Tore Andreas Gundersen (str. 4)
0-2 Robert Leistad (9)
0-3 Mads K. Skjervold (39)
0-4 Mads K. Skjervold (50)
1-4 Marius Berget (60)
1-5 Mads K. Skjervold (83)
1-6 Bjørn Inge Rødfoss (85)
1-7 Bjørn Inge Rødfoss (87)
1-8 Tore Andreas Gundersen (str. 89)


KIL (4-3-3):
Ulrik Thomsen
Ruben Haakonsen
Herman Odden
Eskil Koffeld
Stig Tunheim Aarsheim
Mads Kristian Skjervold
Petter Linstad
Ørjan Berg Hansen
Tore Andreas Gundersen
Bjørn Inge Rødfoss
Robert Leistad

Eskil Koffeld var kaptein, og sammen med midtstopperkollega Herman Odden hadde han god kontroll defensivt.

Et Galterudfrispark like før slutt. Uten at vi har noe flomlys å skryte av selv slår vi fast at Furumoenlyset ikke holde UEFA-standard

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor