Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Seier nummer 2

Publisert  06.08.2008
KIL fikk en enorm boost da de hentet opp Starts tomålsledelse på søndag. På onsdag fortsatte oppturen da gutta møtte Sandens Ulf  

Peter er en habil høyreback om dagen.
- Han spilte seg kraftig opp utover i kampen og er viktig med sin duellstyrke, sa Morten Kristiasnen til kil.no.

Jiiiiiihaaaaaa.....

...men det er liten tvil om at hjemmelaget kom best i gang på Sandnes stadion, og det tok ikke mange minuttene før Conny Månsson ble satt under press. Ved et par anledninger glapp vår stødige keeper ballen under de sleipe forholdene, men heldigvis gikk det ikke galt noen av gangene.

KIL, som fortsatte med både Brenes og Digerud å banen etter suksessen mot Start, kom også til sjanser, og etter halvspilt omgang ble det også scoring. Både Digerud og Brenes kan dra seg fri med farten sin og det var nettopp det Brenes gjorde før scoringen kom. Etter å ha kommet seg forbi sin mann klinket han til fra drøyt 16 meter og keeper måtte gi retur. Carl-Erik Torp var på hugget og satte inn 0-1.

Etter denne scoringen bølget spillet frem og tilbake, men ingen av lagene klarte å sette ballen i mål før dommeren sendte alle 22 inn i garderoben. Trener Morten Kristiansen var godt fornøyd med de første førtifem:

- Selv om de har ballen mye og starter best så er det vi som har de hvasseste sjansene. Brenes er frempå flere ganger og det er farlig hver gang han kommer til avslutning, sa treneren.

Magnus jubler igjen
I annen omgang var Sandnes Ulf igjen i førersete ute på banen, men KIL gjorde grep som bedret litt på tingene:

- De kjørte kampen spillemessig og vi kom til noen kontringer. Overtaket deres var såpass stort de første tjue etter pause at vi valgte å legge om til 4-5-1. Da ble vi litt mer kompakte og det ga oss flere gode muligheter på overganger. 

Midt i en periode der Sandnes Ulf var i førersetet spillemessig, og de for ørtende gang ville ha straffe kom KIL seg i angrep. Calle ble lagt i baken og det resulterte i et frispark midt foran mål. Vi har savnet det vi fikk fra Syllingen i fjor, men endelig leverte han varene. Ballen skrudde han i en nydelig bue inn i nettet til 0-2. 

Med bare et kvarter igjen så det veldig bra ut, og det formelig lyste frustrasjon av hjemmelaget. Det forstår vi godt.

Helt på tampen fikk hjemmelaget endelig, etter deres mening, tildelt straffe av dommer Borgersen. 

- Den straffen er høyst tvilsom. Han kaster seg over Conny etter at han klart har vært på ballen, var Kristiansens mening om den situasjonen.

Uansett så kunne Tom Reidar Haraldsen sette ballen sikkert i mål til 1-2 og de lyseblå kunne trøkke på i de tre tilleggsminuttene. Heldigvis holdt KIL unna og laget kunne faktisk scoret selv på en kontring, men Kristian Jahr var ikke skarp nok foran kassa og satte ballen i stolpen.

Randall var igjen god for Kongsvinger
Til tross for utrolig nervepirrende sluttminutter hadde gutta krefter igjen til å juble vilt da dommeren blåste av kampen. Det forstår vi godt.

- I dag hadde vi akkurat de marginene som vi må ha for å vinne kamper, oppsummerte Kristiansen.

Nok en gang viste Randall Brenes seg som en god spiller. Til tider herjet han med hjemmelagets forsvar, og igjen var han innblandet i scoringer. 

- Han er bevegelig og det er veldig farlig hver gang han kommer til avslutning. Han er utvilsomt en målscorer, sa Morten.

Ørjan Berg Hansen fikk sesongens andre gule kort og må da stå over neste gang han havner i dommerens bok.

For fakta, se under kamper.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor