Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Glen i troppen

Publisert  09.08.2008
Etter månedsvis på sidelinja er han kampklar  
Glen Atle Larsen

Glen Atle Larsen ble hentet til KIL i vinter som en rutinert midtbanespiller, men har i hele vinter og vår vært plaget av skader. Det er problemer med lysken som har satt ham ut av spill i denne perioden. Nå har han imidlertid vært i full trening noen dager, og ting ser bra ut. Vi håper derfor at vi snart vil se ham i toppform.

Det er ennå en viss tvil om hvem som er med i morgendagens tropp. Olav Tuelo Johansen og Carl Erik Torp er usikre på grunn av skader. Carl Erik er nærmest å bli friskmeldt, mens Olavs deltakelse mot Moss nok henger i en tynn tråd. Han har slitt i flere uker med en strekk som lett blir slått opp ved hard belastning.

Moss har i sommer opplevd det reneste keepermarerittet. De har for øyeblikket både Arnold Origi, Andreas Eikum og Bengt Andersson ute med skade. Vi regner derfor med at Erik Holtan børster støvet av keeperhanskene sine i søndagens kamp.

Som sagt er KIL-troppen usikker, så vi må få be om å komme tilbake med den utpå dagen søndag.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor