Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Frustrerende

Publisert  11.08.2008
KILs svenske keeper Conny Månsson hadde noen gloser å komme med etter tapet for Moss  

Conny Månsson. Bak ser vi en skuffet Fredrik Nilsen.

KILs sisteskanse måtte se tre baller bak seg og i tillegg fikk han fra banen se sitt eget lag spille mot Moss. Om det som skjedde i andre enden av banen for der han sto hadde han dette å si:

- Det er frustrerende å se på angrepsspillet vårt. Vi springer for mye med ballen. Vi prøver å drible fire mann i stede for å spille ballen innom fire mann, sa Conny, som beskrev de tre baklengsmålene slik:

- Det første er et innlegg på første stolpe som han utrolig nok tar med føttene. Det var en fantastisk avslutning spør du meg. På nummer to ser jeg ikke helt hva som skjer før han kommer alene gjennom. Jeg sklir og og rekker ikke ut dit jeg vil. På det tredje ser det ut som vi har gitt opp. De vender oss enkelt bort i vår egen sekstenmeter og Edvardsen vrir skuddet rundt meg, forklarte Conny, som skulle ønske at KIL hadde klart å score det første målet.

Glenn Atle Larsen debuterte for KIL.

Ikke så mye å ta tak i på intervjufronten etter at KIL tapte mot et fysisk sterkt, men ordinært Moss. Likevel skal vi ikke glemme at vi fikk se en debutant. Glenn Atle Larsen rakk ikke å få noen kamper i 3. divisjon før han ble kastet utpå etter sin langvarige skade:

- Det er ett år siden jeg spilte kamp, men det var ikke noe problem å komme inn her i dag. Jeg trenger kamptrening, sa Bømlogutten, som skal spille for KIL 2 mot Vardal på mandag. Han fikk 24 minutter mot Moss.

- Jeg ble byttet inn på et tidspunkt av kampen der det er kaos, så det var ikke lett å bidra så mye i dag. Men fremover har han tenkt å bidra i det offensive spillet:

- Jeg er i utgangspunktet god til å fordele baller. Jeg liker meg i offensive roller og skal bidra til å holde ballen i laget i angrep. Jeg liker meg i mellomrommet, men om jeg blir satt opp i angrepsrekka eller på midtbanen kommer an på formasjonen, sa Glenn Atle til kil.no etter kampen.

I følge an Mosseavis var det over tusen dager siden Moss sist slo Kongsvinger. Måtte det gå minst like lenge til neste gang.

Så til tallene. Her vil nok enkelte si at vi har vært snille mot KIL når det gjelder sjansene. Mulig det, men vi var litt strenge mot Start sist hjemmekamp.
Vår gamle keeperhelt Erik Holtan voktet kråkens mål. Han ble ikke satt på prøve av et tannløst KIL-lag. Holtan er såpass rusten og satt tilbake at han må tappe væske ut av kneet etter hver gang han er i aksjon.

Sjanser Kongsvinger - Moss
1. omgang: 2-4
2. omgang: 2-3

Cornere Kongsvinger – Moss
1. omgang: 5-2
2. omgang: 3-4

Pluss: Tilskuertallet (1202).

Minus: Dette var et par skritt tilbake etter to gode kamper.

Overraskelsen: At KIL ikke skaper flere sjanser før pause. Da hadde gutta ballen mye og kom rundt på høyre gang på gang.

PS: En del runde tall i dag: Ørjan, som nok var lagets beste, spilte sin seriekamp nummer 50 for KIL, mens Johan og Magnus kom opp i 40. Steinar spilte seriekamp nummer 25.

PS: Magnus fikk sesongens femte gule kort og må stå over mot Nybergsund neste helg.

PS: Felles spillere for de to lagene er etter vår hukommelse ikke veldig mange. Fredrik Eriksen er den siste på en liste bestående av Jørn Karlsrud, Einar Kalsæg, Erik Holtan og Pål Håpnes. I tillegg har jo Moss sin trener Geir Bakke spilt for KIL.

PS: 18. serierunde for ti år siden var ingen trivelig kamp for Kongsvinger. Også da var Moss på besøk. Kråkene ledet 4-0 etter scoringer av Jerry Månsson (2), Tommy Sylte, Carsten Johansen før KIL reduserte to ganger (Trym Bergman og Ludwig Ernstsson). 2441 så denne kampen live.

PS: Også for 20 år siden var Moss på besøk. KIL vant 3-0 etter scoringer av Dag Arnesen (2) og Cato Holtet. Bare 881 tilskuere så eliteseriekampen 1988. Denne kampen var TV-kamp og i tillegg regnet det katter og hunder (mest labradorer). Det kan forklare tilskuersvikten. (Fritt etter hukommelsen)

Henning Kjøk delte ut velfortjente blomster til sentrale bidragsytere i aksjonen "Folkets spiller". Vi ser Thomas Ramstad (KIL Supporterklubb), Henrik Mohn (Glåmdal Bilsenter) og Inge Storberg (Sparebanken Hedmark)


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor