Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Langt nede

Publisert  11.08.2008
KIL 2 gikk på sitt andre tap på rad  

- For andre kamp på rad får vi et middels tredjedivisjonslag til å virke veldig gode, og det kan vi ikke være fornøyde med, sa Johan Hammarström etter at KIL 2 tapte hele 4-1 borte mot Vardal mandag kveld.

Et par A-lagsspillere fikk for første gangen på ei stund spille en hel kamp, Glen Atle Larsen sin første på et helt år. Han var selvsagt litt rusten, men det er gledelig at han holdt hele kampen.

Stort mye annet var det ikke å glede seg over. KIL 2 nærmer seg nedrykkstreken med stormskritt, og det er ikke mye som skal til for at man tipper under den.

- Vi opptrer litt som A-laget mot Moss i går. Det skal mye til for at vi får målsjanser, og vi har ingen flyt i det hele tatt. En dose eller to med selvtillit hadde kommet godt med, fortsetter Hammarström.

På 3-0 til hjemmelaget kvarteret ut i andreomgangen virket det hele avgjort, men Patrick Holtet ga nytt håp med sitt mål etter et pent framspill av Lars Erik Fremming. I denne perioden, som var KIL sin beste i kampen, var det tendenser til godt spill. Et kvarter før slutt ble imidlertid keeper Dag Arne Tråstadkjølen i sitt comeback utvist for å felle en spiss som var aleine gjennom, og med 4-1 på den påfølgende straffen var den siste spikeren i kista hamret inn. 

Den beste på et blekt KIL-lag var Jonas Johansen som for anledningen spilte venstreback. Han var god med ballen i føttene og på framspill.

Vardal - KIL 2 4-1 (1-0)
Vardal idrettspark

Rødt kort for KIL: Dag Arne Tråstadkjølen

KIL 2 (4-3-3)
Dag Arne Tråstadkjølen
Jan Ailo Nordsletta
Sondre Nysether
Anders Bråten Fegri
(Aleksander Nilsen fra 45.)
Jonas Johansen
Lars Erik Fremming
Richard Dalsberget
(Christoffer Haugen fra 70.)
Glenn Atle Larsen
Kim Werner Pettersen
(Gard Ragnar Killingberg fra 72.)
Aso Aram
Patrick Holtet (K)

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor