Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Som Adam

Publisert  17.08.2008
Ikke så lenge i paradis  

Jubel
Misforstå oss ikke, kampen gjorde oss ikke religiøse, men bibelmetaforen oppsummerer brukbart hvordan vi følte det et stykke ut i andre omgang.

Glenn Larsen hadde gitt KIL en fantastisk start på andre omgang. Randall Brenes la inn til nykommer Andreas Kristoffersson som med en forsvarer i ryggen fikk headet ballen bakover forbi Nybergsunds keeper. Ballen gikk på innsiden av stanga og trillet langs målstreken. Et øyeblikk trodde vi at marginene var imot oss, men da dukket målscoreren Larsen opp og dundret ballen i nettet fra et par desimeters hold. 10 minutter seinere kunne samme Larsen ha scoret sitt andre mål for dagen, men han kom i ubalanse og traff ikke ballen ordentlig.

Og depping.
Vi så et tøft og kontant KIL-lag som kom på banen etter hvilen, og det var så vi ventet flere sjanser og mål innen kort tid. Den beste perioden i kampen varte dessverre ikke så lenge, og etter drøye 55 minutter var hjemmelaget Nybergsund i ledelsen igjen etter ei kontring der både Lapira og Durakovic fikk stå ganske alene. Sistnevnte satte inn sitt andre mål for dagen ved å sette ballen i et nesten åpent KIL-mål.

Durakovic 1-0 mål kom på straffe halvveis i første omgang. Denne avgjørelsen var, som veldig mye annet dommeren gjorde i dag, diskutabel. Nybergsunds meget gode spiss Kim Ojo headet mot mål, men skuddet ble blokkert av Kai Olav Ryen. At ballen traff armene hans er det ingen tvil om, men om det skal dømmes straffe er vi ærlig talt ikke helt sikre på. I morgen kan du lese om hva kapteinen selv mener om situasjonen.

Carl Erik Torp var tilbake etter skade
Det positive i dag var at KIL skapte en god del sjanser. Nykommeren Kristoffersson var positiv selv om han ikke kom på scoringslisten. I ham ser det ut som om vi har fått en sterk og tøff kar på topp. I første omgang fikk han et par gode sjanser til å score, men verken skuddet fra hjørnet av sekstenmeteren eller avslutningen fra kloss hold tre minutter på overtid endte i nettet.

Hittil i år har vi ikke vært flinke til å vinne jevne kamper – så heller ikke i dag. Uavgjort hadde vært et greit resultat synes vi. Begge lag hadde sine sjanser og begge hadde sine gode perioder. Fasiten sier imidlertid 2-1 til Nybergsund. Vi sender en liten takk til Jonas gamle klubb Haugesund som slo Alta 5-4 og sørget for at det fortsatt er meget jevnt rundt nedrykksstreken.

For fakta, se kamper.

Den nye spissen Andreas Kristoffersson var frisk.


Randall Brenes

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor