Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Slitsomt å være KIL-supporter

Publisert  24.08.2008
Det ble et nok et tung tap for Kongsvinger i Sogndal. Situasjonene er ikke lys.  

Andreas kom til sjanser, men klarte ikke prikke nettmaskene.

Nok en gang fikk KIL en knalltung innledning på kampen. Etter bare åtte minutter stanget Håvard Flo Sogndal i ledelsen etter en corner. Dommeren så ikke at Flo dyttet bort Kai Olav Ryen med strake armer, men Carl Erik Torp så det, og sa ifra til den for anledningen gulkledde pipeblåseren på en slik måte at han fikk gult kort. Mer om dette forteller Carl Erik i morgendagens oppsummering.

De neste femten minuttene dominerte Sogndal stort. Vi sleit spesielt på venstresida der det til tider var veldig store rom. Vi var i grunnen heldige som ikke slapp inn flere mål før halvspilt førsteomgang. 

Harald Stormoen hadde et glimrende skudd fra drøye seksten meter, men heldigvis vartet Conny Månsson opp med en enda bedre redning. Rett etter dette fikk Per Egil Flo en sjanse på gullfat etter en pasning 45 grader ut fra høyre, men han klinket til i nettveggen.

Etter denne hektiske perioden arbeidet KIL seg tilbake inn i kampen, og det var en del positive takter å se. Den største sjansen til utlikning fikk Carl Erik Torp sju-åtte minutter før pause. På 14 meters hold fikk han ta ned ballen og skyte, men han fikk ikke ordentlig drag på avslutningen og det litt løse skuddet gikk utenfor.
Johan og Kai var stødige som stoppere, men gule kort gjør at de ikke spiller sammen mot Notodden.

Trenden fra slutten av første omgang fortsatte også i andre. Vi fortsatte med rimelig godt spill, men avslutningene var for dårlige. 

Etter elleve minutter kom det en situasjon som vi i ettertid ser at var matchavgjørende. Etter et brudd ble Andreas Kristoffersson spilt gjennom helt alene med Sogndals keeper Leciejewski. Polakken kom kjapt ut for å gjøre målet mindre, og han gjorde det så godt at vår svenske spiss ikke klarte å få ballen forbi ham.

Halvveis i andre omgang fikk vi vår siste mulighet til å for alvor komme oss inn i kampen. Randall Brenes ble felt rett utenfor sekstenmeteren og Magnus Sylling Olsen fikk sjansen fra omtrent samme stedet som han scorte fra i Sandnes. Det gikk imidlertid ikke så bra nå som da - ballen havnet langt over.

Ørjan og de andre spillerne finner lite å juble for om dagen

Rett etter avgjorde Sogndal kampen. Tarjei Dale kom rett fra innbytterbenken og scorte på den første ballberøringen sin med ei heading mot åpent mål. Nå så det ut som om gutta nærmest resignerte, og det hele kulminerte med at samme Dale fastsatte sluttresultatet til 3-0 rett før slutt.

Best for Kongsvinger var etter vår mening Ryen, Guiomar og Månsson. De var stødige bak og kan lite lastes for baklengsmålene våreDel på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor