Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Så fordømt!

Publisert  30.08.2008
KIL/NTG hadde nesten tre poeng i lomma.  

Aleksander Nilsen var veldig skuffet
Første omgangen på Gjemselund mellom KIL/NTG og Fredrikstad var en jevn batalje. Bortelaget kom beste igang og skapte en del farligheter det første kvarteret. Det jevnet seg ut etter hvert, og mot slutten var det KIL/NTG som var best. Begge lag var imidlertid kompakte bakover, så det var ikke mange sjanser i noen av endene på banen.

Helt i slutten av omgangen måtte Hans Martin Forfot gi seg på grunn av lyskeproblemer. I pausen gikk også Kristian Jahr ut. Han spilte bare en omgang for å være frisk og rask til morgendagens Adeccoligakamp. Inn kom Christoffer Haugen sentralt og Aso Aram som indreløper. Å erstatte så gode spillere som Jahr og Forfot er ikke lett, men de to førsteårsjuniorene som kom inn var meget gode den perioden de fikk spille.

Etter pause var det da også helt klart hvem som var det beste laget. KIL/NTG trykte nå på med større kraft mot motstandermålet, og da kom da også sjansene. Imidlertid var det Fredrikstad som fikk andreomgangs første virkelig store sjanse. Sondre Nysether tapte en duell og ga Fredrikstadspissen muligheten til å skyte. Han fikk godt treff, men heldigvis gikk ballen i tverrliggeren før den spratt ut på banen igjen.
Aso Aram var godt fornøyd med egen innsats, men ikke med resultatet.
Omsider kom det forløsende KIL-målet. Lars Christian Krogh Gerson slo en corner fra høyre som skapte litt klabb og babb inne i feltet. Til slutt endte den hos Christoffer Haugen i returrommet som klinket ballen ned i keepers høyre hjørnet. En meget god avslutning var det.

Etter dette burde gutta definitivt ha punktert kampen. Gard Ragnar Killingberg og Magnus Solum hadde begge gode sjanser uten å klare å sette ballen i mål. Mot slutten av kampen trykket Fredrikstad på for å få en utlikning, men de skapte ikke mye og KIL-forsvaret så ut til å ri av stormen.

Det går imidlertid, denne gangen dessverre, fort i fotball. På et angrep som ikke så spesielt farlig ut i begynnelsen gjorde en feilberegning at en Fredrikstadspiller plutselig kom alene med keeper. Fra sekstenmeterstreken avsluttet han godt slik at keeper Jan Martin Knashaug var helt sjanseløs. Ut fra hva vi så i andre omgang var det ikke rettferdig, men det viser oss at en kamp varer i 90 minutter. Dessverre ble det da bare et poeng i et oppgjør der gutta burde ha satt spikeren i kista før sluttminuttene begynte.

Målscorer Christoffer Haugen
KIL/NTG – Fredrikstad 1-1 (0-0)
Gjemselund bane 2
100 tilskuere
Dommer: Christian Moen, Løvenstad

Gule kort for KIL/NTG: Kjetil Simensen og Christoffer Haugen

1-0 Christoffer Haugen (70)
1-1 (89)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Aleksander Nilsen
Sondre Nysether
Richard Dalsberget
Hans Martin Forfot
(Christoffer Haugen fra 42.)
Kristian Jahr
(Aso Aram fra 46.)
Lars Christian Krogh Gerson
Stian Habberstad
(Kim Werner Pettersen fra 78.)
Magnus Solum
(Mats Skårdal fra 87.)
Gard Ragnar Killingberg

Skuffelse å spore i ansiktet til Stian Habberstad.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor