Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nordlieuka...

Publisert  05.09.2008
Kaptein Kai Olav Ryen mener både spillerne, klubben og byen har opplevd spesielle dager  

Kai Olav ser fremoverDet har vært spennende dager for hele KIL-familien og det er interessant å se hva en mann kan gjøre for et lokalsamfunn. Hele byen har stått på hodet noen dager etter at Tom Nordlie tok over A-laget, sa kapteinen til kil.no etter fredagstreninga.

Han forteller om omveltninger i hverdagen og nye tider i KIL. Det har til og med vært over hundre tilskuere på treningene. Det sier litt når vi vet hvor mange som har var på sist A-kamp (538).

- Det er moro med mye folk på treningene. Det har ikke skjedd før, men vi synes det bare er moro med litt styr, mente Ryen.

Eidskogingen mener det også har vært kvalitet på det de fremmøtte har fått se :

- Vi har hevet oss i treningsarbeidet på alle områder. Tom har kommet inn med sine prinsipper og vet hvordan han vil ha det. Vi er ei gruppe som ønsker å ta i mot det han kommer med så vi har prestert bra i alle slags øvelser. Det er egentlig ikke så mye banebrytende teknisk sett, men vi gjør det bedre fordi han er den han er.

Tom Nordlie

Optimismen er igjen tilbake i byen ved glommakneet, men Ryen vil ikke være med på at en naiv optimisme er det som preger spillergruppa:

- Vi sitter ikke her og tror vi kan rusle oss til 3 poeng mot Odd på lørdag. Vi må jobbe knallhardt for det. Tom er flink til å jobbe med hodene våre og han har bedt oss gi F i det som har skjedd. Vi skal gjøre det best mulig i de kampene som er igjen og se fremover. Han har nullstilt oss og sørget for at vi har fått mye ut av de tre dagene vi har vært sammen.


KILs etterhvert så rutinerte midtstopper er altså ikke naiv, men har likevel trua på poeng mot Odd:


- Jeg tror på en god prestasjon av oss der nede. Hadde vi ikke hatt ny trener så er jeg ikke sikker på om jeg hadde hatt samme trua, innrømmet han.


- Tom er flink og har mye å komme med. Vi er godt rustet, slo Kai fast før han gledet seg til en rolig fredagskveld.


Vi har ikke noe lag enda, men før du spekulerer i startelleveren må du huske at Steinar Strømnes og Lars Christian Krogh Gerson er opptatt med sine landslag. Jonas Johansen har karantene etter at han fikk sitt tredje gule kort sist.
 


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor