Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Full guffe

Publisert  03.01.2006
Tirsdag var spillerne samlet til den første økta i 2006, og etterpå var det spillermøte.  
Kjetil Kamark og Mads Kristian Skjervold
Trønderne Kamark og Skjervold så ut til å kose seg.

Endelig var det så godt som fulltallig på trening. Både Skjervold, Kamark, Rønning og Rødfoss var på plass. Harald Stormoen holdt også ut hele økta, det ser ut som om hans vonde tå har hatt godt av fjorten dager med fotballpause. Tore Andreas Gundersen var også med på begynnelsen, men han gikk av etterhvert for ikke å ta noen sjanser.

Dermed gjenstår det bare to stykker på skadelista. Ragnar og Eskil Koffeld har pådratt seg samme skade – nemlig jumpers knee. Kan dette være en genetisk lidelse? Vi minner våre lesere om at man kan holde seg oppdatert over skader ved å klikke seg inn på A-laget i høyre marg på kil.no.


Tvillingtrøbbel

Bjørn Inge Rødfoss viste frem goalgetteregenskapene sine da han satte inn tre kjappe mål bak Kenneth Volden under spillsekvensen. De andre nye spillerne så også ut til å trives i Kongsvingerhallen.

Trenerne samlet spillerne til møte i peisestua på Gjemselund etter økta. Her ble det lagt frem planer for vinteren. Det er et mål å gi spillerne bedre individuell oppfølging. Mye av dette ansvaret vil hvile på Trond Amundsen. Videoanalyse er også et redskap som vil bli benyttet i større grad enn tidligere.

Det blir hele fjorten treningskamper før serieåpningen mot Moss. Den første er mot Ull/Kisa 13. januar, den siste mot Degerfors i begynnelsen av april.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor