Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tap i Skien

Publisert  06.09.2008
Odd ble for sterke og vant til slutt 3-0.  

Borte mot Odd var i utgangspunktet en vanskelig oppgave for et KIL-lag som sliter med å samle poeng. Tom Nordlie fikk sin debut som KIL-trener og kampen gikk direkte på TV2 Zebra.

KIL gikk ut i en 4-3-3 formasjon og satset på høyt press. Vi hadde en grei første omgang, kjempet godt og skapte noen farlige sjanser. Dessverre fikk vi ikke uttelling. I stedet ble vi presset bakover og måtte gi bort en del cornere og frispark på egen banehalvdel.

Odd tok ledelsen etter drøye halvtimen da Sørensen ble spilt igjennom. Han fyrte av et knallhardt skudd til siden for Månsson.

KIL hadde en god periode første halvdel av andre omgang. Brenes fikk en flott mulighet til å utligne, men Arason reddet ballen på streken.

2-0 kom etter et nytt gjennomspill. Nilsen feilberegnet sklitaklingen, og plutselig var Gulsvik alene med keeper. Etter dette tok Odd over mye av spillet, og scoret på nytt ti minutter senere. Sørensen la et innlegg til Fevang som ble enkelt headet i mål.

Odd var hakket bedre enn KIL i dag og vant fortjent. Vi hadde sjanser nok til å få noe ut av kampen, men var ikke dyktige eller heldige i disse situasjonene.

For fakta, se kamper.


Ørjan Berg Hansen og Jakob Sørensen fra hjemmekampen i april. 


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor