Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Flisa fikk styre

Publisert  08.09.2008
Dro i land tre viktige poeng  

Fredrik Eriksen - KILs beste
Flisa kjemper for opprykk fra tredjedivisjon. Med dagens seier mot KIL 2 tok de ytterligere et skritt mot å vinne avdelingen og sikre seg kvalifiseringsspill mot vinneren av avdeling 7, trolig Lillehammer. Vi utelukker ikke at det kan gå veien for solungene. Ikke det at vi veit all verdens om Lillehammer, men ihvertfall framover på banen har Flisa mange gode spillere. I dag imponerte særlig de to Stianene Aasen og Berget oss. Akilleshælen til Flisa er nok det defensive. Selv om KIL 2 ikke skapte så mange sjanser i dag sitter vi med en følelse av at vi kunne ha satt mer press på denne lagdelen hos motstanderen.

Første omgang brukte KIL-trenerne til å eksperimentere veldig med spillere i forskjellige posisjoner. Patrick Holtet og Hans Martin Forfot spilte backer. Kjetil Simensen spilte midtstopper, Jonas Johansen spilte sentralt på midtbanen, Lars Erik Fremming var flanke mens Glenn Larsen og Kristian Jahr var indreløpere. Sju spillere på uvante plasser var nok i meste laget. I første omgang gikk det aller meste i stå og KIL 2 skapte minimalt framover.

Vi skjønner at A-lagstrenerne vi se spillere i forskjellige plasser, men dette ble for mye. At de vil se spillere i nye posisjoner er forsåvidt greit, men når så mange skal prøves samtidig tror vi ikke det blir lett for noen av dem å vise seg fram, og da blir liksom vitsen litt borte.

På tross av at sjansene ikke var mange i rød retning var vi nærmest scoring. Andreas Moen dunket til fra utenfor sekstenmeteren og traff tverrliggeren bak en, hvis ballen bare hadde kommet en håndsbredd lavere, sjanseløs Anders Helland i Flisaburet. Flisa spilte seg til en del sjanser, men det var ikke verre enn at Fredrik Eriksen ryddet opp i det som kom.

Flisa fikk en kanonstart på andre omgang da Jonas Enkerud på et flott innlegg fikk sette beinet til ballen og styre den inn i det bortre hjørnet. En markeringssvikt i KIL-forsvaret ga ham muligheten alene.

I pausen stokket man om på laget slik at mange av spillerne kom seg inn på litt mer vante plasser. Det hjalp en del, men det så ikke ut som om KIL-gutta helt kom seg inn i kampen selv om de nå virket mer komfortable med hva de skulle gjøre. Fremming var kanskje den som var best i andre omgang. Vi håper vi ikke fornærmer «Turbo» når vi konkluderer med at han definitivt er en bedre indreløper enn han er flankespiller.

Det var noe tamt og uforløst over det hele. Selv om vi en periode etter pause satte litt trykk var det ikke før på slutten at vi skapte noen målsjanser. De var til gjengjeld enorme. Andreas Moen dundret ballen i tverrliggeren igjen, Patrick Holtet satte et volleyskudd rett i en forsvarsspiller fra 10 meters hold og Kristian Jahr feilet mutters alene med keeper.

Da disse tre situasjonene inntraff hadde imidlertid Flisa avgjort kampen på et straffespark. Dommeren trakk det utenfor sekstenmeteren før assistenten Trond Nesset korrigerte ham ved å peke på ellevemetersmerket. Nesset hadde nok rett – fra vår posisjon så straffesparket helt greit ut.

Det er vanskelig å trekke fram noen virkelig gode på KIL i dag. Fremmings andreomgang er nevnt, og også Glenn Larsen gjorde det bedre etter hvilen. Jevnest under hele kampen var uten tvil keeper Fredrik Eriksen. Midtstopperne Anders Bråten Fegri og Kjetil Simensen sto også begge til godkjent, sistnevnte såvel også på uvant plass.

Flisa – KIL 3-0 (0-0)
Glåmdal Bilsenter Stadion
150 tilskuere
Dommer: Mirsad Vranesi, Løten FK

Gult kort for KIL: Andreas Moen

1-0 Jonas Enkerud (46)
2-0 Christian Gjedtjernet (str. 87)
3-0 Kristian Omang Engen (90)

KIL 2 (4-3-3)
Fredrik Eriksen
Hans Martin Forfot
Kjetil Simensen
Anders Bråten Fegri
Patrick Holtet
Kristian Jahr
Jonas Johansen
Glenn Larsen
Lars Erik Fremming
Sverre Digerud
Andreas Moen

Trivelig å bli møtt med slik tekst på matta - på bortebane


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor