Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Luxembourg banket Sveits!

Publisert  10.09.2008
Lars Christian med på kjempesensasjon  

Vi regner med det feires i Luxembourg i kveld!
Å bruke uttrykket tidenes sensasjon er vel å gå litt langt, men at det vi så fra Zürich i kveld er et av de største fotballsjokkene i Europa på lenge er det liten tvil om.

Det er alltid artig når de små ypper seg, og ekstra moro er det når en KIL-gutt er med på moroa. Lars Christian Krogh Gerson kom inn som innbytter et kvarter før slutt i VM-kvalifiseringskampen på bortebane, og var dermed på banen da Alphonse Leweck avgjorde med sin 2-1 scoring bare fem minutter før full tid. Scoringen kom etter en situasjon der Sveits etter vår mening ikke tok bortelaget helt på alvor. Luxembourg dro ikke opp mer enn tre mann på et frispark fra 25 meter, men det holdt. Jeff Strasser sendte ballen lurt til Leweck som alene med keeper slo tunnel fra spiss vinkel.

Luxembourg tok ledelsen 1-0 ved nevnte Jeff Strasser halvveis i første omgang, men de fleste trodde nok at hjemmelaget skulle greie brasene da de utliknet rett før pause. Vi kan da heller ikke legge skjul på at de hadde ballen klart mest og presset hardt utover i andre omgang. De sleit imidlertid med å skape sjanser. Luxembourgs forsvar var kompakt og slapp sjelden de rødkledde sveitserne til.

Det var elleville jubelscener etter kampen. Vi har ingen statistikk tilgjengelig, men det må være lenge siden Luxembourg har fått et så godt resultat i en offisiell kamp.

Lars Christian kommer hjem til Kongsvinger og hverdagen i morgen. Kanskje tar han med seg den dæsjen med optimisme som trengs for å redde plassen i Adeccoligaen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor