Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Klar for spill

Publisert  13.09.2008
Steinar Strømnes er tilbake fra landslagsoppdrag. Og heldigvis er skaden han sleit med ikke noe problem  

Steinar på La Manga tidligere i år.
- Jeg sleit med lysken etter kampen mot Nederland og tok ingen sjanser da smertene ikke ga seg før den andre kampen. Nå går det overraskende bra og jeg er klar for kamp søndag, fortalte U21-landslagsspilleren til kil.no lørdag. Steinar har nå spilt sin siste aldersbestemte landskamp for Norge:

- Ja, nå er jeg ferdig. Norge er slått ut i kvalifiseringen og nå er de som er født i 86 og 87 ferdige på U21. Jeg fikk dermed aldri sjansen til å være eldst på laget og det er litt kjedelig, mener Steinar, som bedyrer at han ikke tenker på A-landslaget som oppdragsgiver med det første.

Søndag står Hønefoss på motsatt banehalvdel og Steinar, som trente for fullt med KIL på fredag, tror han kan få plass fra start:
Det har sett ut på treningene som at jeg skal spille, men vi har ikke fått noe lag enda.

Tom Nordlie har som kjent fokusert mye på formasjonen denne uka, og det setter midtbanespilleren pris på:
Kan Steinar bli den nye sjefen på midten.
- Det er bra at vi har trent mye på formasjonen. Så langt i år har vi vært litt rådville når det har buttet i mot og det har det gjort ofte. Vi må ha enkle retningslinjer og det har vi fått med Tom. Han vet akkurat hvordan han vil ha det og han gir oss enkle ting å forholde oss til, forklarte Steinar, som mener Nordlie har vært flink med Kongsvinger så langt.

Selv om U21 landslaget ikke hadde suksess var det en KIL-spiller som fikk være med på en sensasjon. Som vi skrev tidligere i uka var Lars Christian Krogh Gerson med da Luxembourgs A-landslag slo Sveits på bortebane.

- Det var gøy med Krogh. Rett og slett stort, men han var nede på jorda igjen da han kom på KIL-trening, fortalte Steinar, som lover at stemningen i troppen er god før helgas kamp. Fokuset er på kampen og ikke på anderacet som arrangeres en time før:

- Jeg har dessverre ikke kjøpt noen and. Jeg har vært mye borte i disse andetider, avsluttet Strømnes.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor