Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Elendig motstand

Publisert  13.09.2008
Lillehammer var ingen match for KIL/NTG  

Tre ferskinger; Fra venstre Gaute Roaldsen, Mats Skårdal og Jonathan Dixon.
Allerede fra starten av var det helt opplagt at dette kom til å bli enveiskjøring fra ende til annen. Det er jo imidlertid alltid spenning når det står 0-0, så derfor var det helt greit at KIL/NTG ledet 2-0 før kvarteret hadde gått. 1-0 satte Jo Nørstebø inn på andrebølgen etter en corner. Jan Miguel Borsheim kom seg til dødlinja og slo 45 grader ut, og der sto Jo og klinket ballen inn ved bortre stolpe.

2-0 kom etter et frispark fra høyre. Jahr var på et godt løp mot første stolpe. Ingen av forsvarerne fant det bryet verdt å markere ham, men det angret de nok på da han bredsidet ballen inn i nettet.

KIL/NTG skapte et utall sjanser i første omgang. Både Digerud, Nilsen og Habberstad hadde gedigne muligheter, men det ble bare med et mål til før pause. Sverre Digerud gjorde forarbeidet før Stian Habberstad økte til 3-0.
Magnus Solum (til venstre) sørget for hattrick. Keeperdebutanten Eirik Øyan Våg ser også meget fornøyd ut på tross av at han hadde minimalt å gjøre.
Lillehammer var meget svake og skapte ikke en eneste målsjanse iløpet av hele kampen. KIL/NTG kontrollerte absolutt alt selv om gutta våre egentlig ikke gjorde så mye mer enn det de måtte for å vinne. De fleste spillerne var på det jevne, men både Sverre Digerud og hans innbytter Magnus Solum viste seg godt fram. Digerud skaper mange sjanser både for seg selv og andre mens Solum har en imponerende teft for å score mål. I dag endte det med ekte hattrick på de 32 minuttene han var på banen. Det er slett ikke tilfeldig at han scorer. Han plasserer seg godt i feltet, har godt skuddbein og er også OK i hodespillet.

Når vi så tar med at Aso Aram satte inn 4-0 etter forarbeid av Sverre Digerud har vi fått med det meste. KIL/NTG har nå fått et lite pusterom i bunnstriden, men det er fortsatt bare tre poeng ned til Skeid som ligger an til nedrykk. Det må derfor fortsatt kjempes som bare det for at man skal klare å overleve i interkretsserien.

Richard Dalsberget coaches av Pål Håpnes.


KIL/NTG – FF Lillehammer 7-0 (3-0)
Gjemselund bane 2
100 tilskuere
Dommer: Sondre Klaseie, Eidsvold IF

Ingen gule kort for KIL/NTG

1-0 Jo Nørstebø (10)
2-0 Kristian Jahr (13)
3-0 Stian Habberstad (31)
4-0 Aso Aram (54)
5-0 Magnus Solum (66)
6-0 Solum (70)
7-0 Solum (90)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
(Eirik Øyen Våg fra 46.)
Kjetil Simensen
Aleksander Nilsen
(Anders Bråten Fegri fra 46.)
Sondre Nysether
Richard Dalsberget
Jan Miguel Borsheim
(Jonathan Dixon fra 75.)
Kristian Jahr
Aso Aram
Jo Nørstebø
(Gaute Roaldsen fra 66.)
Sverre Digerud
(Magnus Solum fra 58.)
Stian Habberstad
(Mats Skårdal fra 75.)

Assistentommer Trond Nesset hadde tatt med seg alle dommerdraktene sine - i tilfelle...

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor