Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tore Torell i pausen?

Publisert  18.09.2008
KIL/NTG presterte sesongverste i første omgang, men etter hvilen bedret spillet seg betraktelig.  

Magnus Solum - på scoringslista nok en gang
Dessverre holdt det ikke til poeng, og det er vel kanskje greit. Man kan ikke vente store belønningen når første omgang ikke er for mer enn oppvarming å regne.

KIL/NTG var enkelt og greit ikke på nett fra start. Stå-på-viljen var helt fraværende, og gang på gang inviterte vi det spillende Follolaget på farlige overganger. Disse visste de da også å utnytte. Før det hadde gått ti minutter hadde de puttet to baller i mål bak keeper og kaptein Jan Martin Knashaug.

Follo kjørte de samme mønstrene gang på gang. De lette etter rom mellom midtbane og midtforsvar – og fant det. Kommunikasjonen i laget vårt var helt fraværende og det hele endte med at første omgang framsto som kattens lek med musa. KIL/NTG hadde ikke en eneste farlig målsjanse, mens hjemmelaget utnyttet sjansene sine og puttet på til 3-0 før halvtimen hadde gått.
Stian Habberstad
Om trenerne virkelig var framme med tryllestaven i garderoben er vel tvilsomt, men det var et helt annet KIL-lag som kom på banen da lagene hadde byttet side. Nå så vi nesten alt det vi savnet tidligere. Det høye og aggressive presset stresset helt tydelig Follo, og det var slett ikke ufortjent da Magnus Solum scoret på straffesparket som Hans Martin Forfot hadde skaffet.

Reduseringsmålet peppet KIL og stresset Follo. Bare et minutt seinere ga aggressivt spill Stian Habberstad sjansen han hadde ventet på. Jo Nørstebø spilte en flott stikker, og Habberstad dunket ballen i mål fra kort hold.

Nå jevnet kampen seg litt ut igjen. Enten var det at KIL/NTG litt feige eller så orket de ikke helt å stå på så voldsomt lenger.

Kampen jevnet seg dermed ut uten at det på noen som helst måte så håpløst ut å krige seg til et poeng. Sjansen skulle da også komme. På et innlegg satte Magnus Solum fram pannebrasken. Ballen traff stanga før den spratt opp i henda til keeper.

På slutten avgjorde hjemmelaget definitivt etter at KIL/NTG hadde kastet mange mann i angrep. Det får så være, det er definitivt noe vi kan leve med. Noe vi derimot ikke er fornøyde med er det som skjer i første omgang. Slik håper vi det blir lenge til vi ser et KIL-lag igjen.

Follo – KIL/NTG 4-2 (3-0)
Nordby kunstgress
50 tilskuere

Gule kort for KIL/NTG: Jo Nørstebø, Christoffer Haugen, Jan Martin Knashaug, Kjetil Simensen

1-0 (3)
2-0 (9)
3-0 (29)
3-1 Magnus Solum (str. 57)
3-2 Stian Habberstad (58)
4-2 (90)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Sondre Nysether
Aleksander Nilsen
Richard Dalsberget
(Anders Bråten Fegri fra 37.)
Hans Martin Forfot
Christoffer Haugen
(Gaute Roaldsen fra 85.)
Jan Miguel Borsheim
(Aso Aram fra 37.)
Jo Nørstebø
(Kim Werner Pettersen fra 81.)
Magnus Solum
Stian Habberstad

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor