Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tre poeng som smakte

Publisert  27.09.2008
Etter meget dramatisk avslutning  

Jo Nørstebø satte inn 1-0.
Det ble en jobbe- og slitekamp på ei dårlig gressmatte på Gjemselund. Noen tonn sand på banen gjorde den jevnere enn den har vært før, men den ble da selvfølgelig knallhard.

KIL/NTG begynte klart best, og ei stund så det nesten ut som om det skulle bli enveiskjøring. Det viste seg imidlertid etterhvert at Skeid hadde mer å gi. De hadde tydeligvis kommet til Gjemselund for å kjempe i sekspoengskampen, og utover i første omgang spilte de seg mer inn i kampen.

Det var imidlertid KIL/NTG som skapte det lille av sjanser som var i første omgang. Nærmest scoring var Sverre Digerud på ei heading, men Skeids keeper parerte med en meget god redning.

Lars Christian Krogh Gerson kom inn etter pause, og naturlig nok var han en forsterkning. Han er en meget god hodespiller, og i tillegg så det ut som om midtbaneleddet fikk bedre kontroll bakover med ham som venstre indreløper. Han var med å ta tak i det hele og gi KIL/NTG overtaket igjen. Dette overtaket kulminerte med et flott angrep på venstresida. Magnus Solum kom rundt på kanten og la hardt inn langs bakken. Jo Nørstebø hadde sneket seg inn på første stolpe og møtte ballen perfekt da han styrte den forbi keeper og inn i nettet.

Richard Dalsberget gjorde en god kamp på venstrebacken.
Skeid måtte naturligvis presse på. Det førte til noen halvfarlige KIL-kontringer, men bortelaget fikk også laget litt dramatikk i feltet vårt. Den største dramatikken kom bare to minutter før slutt. Da glapp festet og konsentrasjonen for KIL-forsvaret og en angrepsspiller kom seg helt fri på elleve meters hold. Han brukte hodet og stusset ballen forbi den sjanseløse keeperen Jan Martin Knashaug.

Dette var som et lite deja vu. Det å slippe inn mål på slutten av kampene har blitt en gjenganger for KIL/NTG. Denne gangen rettet imidlertid gutta opp for det som skjedde ved baklengsmålet. Minuttet etter lempet Kjetil Simensen ballen inn i Skeidfeltet. Forsvaret fikk avverget halvveis, men på ti meters hold fikk Aso Aram klemme til. Midtstopperen fikk stjernetreff og smalt ballen opp i nett-taket. Dermed ble den en jubeldag for KIL/NTG. Med denne seieren skaffet laget seg ei aldri så lita luke ned til Skeid under nedrykkstreken. Det er imidlertid fortsatt veldig jevnt – ingenting er avgjort ennå.

KIL/NTG – Skeid 2-1 (0-0)
Gjemselund bane 2
50 tilskuere
Dommer: Stein Langrusten, Skjetten

Gult kort for KIL/NTG: Kjetil Simensen

1-0 Jo Nørstebø (57)
1-1 (88)
2-1 Aso Aram (89)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Aleksander Nilsen
Aso Aram
Richard Dalsberget
Hans Martin Forfot
Kristian Jahr
Jan Miguel Borsheim
(Lars Christian Krogh Gerson fra 46.)
Jo Nørstebø
Sverre Digerud
Magnus Solum
(Kim Werner Pettersen fra 78.)

Aso var på riktig plass til riktig tid med et flott skudd.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor