Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Det er viktig å bruke hodet

Publisert  29.09.2008
Steinar tenker på og med innsida  

Tøffe dueller var det mange av.

- Når du møter en mann på 2,03 er det viktig å være litt smart, forttalte Steinar Strømnes og tenker tilbake på duellene med relativt høye Øyvind Hoås.

- Jeg går opp der jeg skjønner at jeg har en fair sjanse til å vinne, men ellers må jeg være lur og plassere meg riktig, fortsatte han.

Bare en liten time før kampstart ble Steinar flyttet ned fra midtbanen til midtstopperplass – Johan Nilsson Guimar prøvde seg på oppvarminga, men var uaktuell til kamp.

- Jeg er vant til å spille midtstopper, så det var ikke noe problem å ta utfordringen. Det å kunne spille på flere plasser er kanskje en av mine styrker som fotballspiller, fortsatte en beskjeden Steinar.

I neste setning var beskjedenheten som blåst bort ved følgende proklamasjon:

- Midtstoppere har det jammen godt, jeg er jo nesten ikke svett i dag en gang!

Olav Tuelo Johannesen har også måttet vende seg til en annen plass på banen etter at Tom Nordlie tok over trenerjobben. Nå er han en fast brikke som midtspiss.

Godt fornøyd med resultatene, men ikke 100% tilfreds med spillet.

- Det er fint å spille spiss. Jeg må ta ansvar i pressleddet, og det er helt greit for meg. Mot Sarpsborg fikk jeg også brukt ræva til å holde midstopperne unna, smilte en godt fornøyd Olav.

Tom Nordlie var godt fornøyd med tre poeng, og utover kvelden ble han nok enda mer fornøyd da hans tips om at Alta kom til å ta poeng i Skien ble gjort til skamme av Peter Kovacs og Odd. Imidlertid var han ikke hundre prosent fornøyd med spillet til KIL:

- Det er klar framgang fra Høddkampen, men vi har fortsatt mer å gå på. Vi begynte litt tamt, men kommer oss etter hvert. Da opplevde jeg også at samhandlingen i laget ble bedre, fortalte han.

Sjanser Kongsvinger – SSFK
1. omg: 3-1
2. omg: 2-3

Cornere Kongsvinger - SSFK
1. omg: 5-2
2. omg: 5-4

Pluss: Igjen har gutta marginene på sin side og vinner mot et formlag uten å storspille

Minus: Den første halvtimen

Overraskelsen: At KIL vant sin tredje strake kamp (med tanke på resten av sesongen).

PS: KIL fikk takkemail fra Hellas etter seieren mot Hødd. Dette var ordlyden: «I would like to thank your team for winning the last match against Hodd because i won 720 euro!!»

PS: Steinar spilte sin kamp nummer 30 for KIL. Randall spilte kamp nummer 10 og satte inn scoring nummer 5.

PS: Vi kjenner ikke til noen spillere som har kamper for både Sparta og KIL, men Fredrik Eriksen er godt kjent i østfoldbyen. Han er nemlig vokst opp der.

PS: Johan ble testet før kampen. Han hadde sovet på seg problemer med lysken og måtte melde pass.

PS: Radio Kongsvingers Pål Erik Berntsen dro på seg flere skader mens han kommenterte den spennende kampen. På 2-0 hoppet han opp igjen en gammel ryggskade og mot slutten gikk det så hardt for seg inne i boksen at han begynte å blø i en finger. - Jeg er tilbake til Altakampen, lovte han.

PS: i 25. serierunde for ti år siden var Viking på besøk. Richardur Dadason ga gjestene ledelsen, men en straffescoring av Trym Bergman sørget for 1-1 foran 1861 tilskuere.

Sitatet: - Det var scoring av, njaaa, samma det vel.
Speaker mente korrekt nok at målscoreren i en annen kamp ikke var så viktig.


Kveldens dommer var stort sett god, men at Kai fikk en albue i hodet burde han ha fått med seg.Randall og Carl Erik jubler for sistnevntes mål.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor