Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Lang tur uten uttelling

Publisert  02.10.2008
KIL/NTG dro helt til Fredrikstad, men klarte ikke å få med seg poeng hjem.  

Hans Martin Forfot kunne gitt KIL/NTG en flying start.
Det hele så bra ut fra start for et KIL/NTG uten A-lagspillere. Allerede etter fem minutter fikk Hans Martin Forfot en stor sjanse til å sette ballen i mål:

- Vi presset høyt i første omgang som vi ble enige om og det gjorde at Fredrikstadforsvaret var litt på gyngende grunn. Den store sjansen kom etter at Magnus Solum hadde presset keeper til å slå ballen rett i beina til Hans Martin Forfot. Skuddet til Hans Martin fikk en rar skru og spratt nærmest på streken og ut, det var veldig synd at vi ikke satte den sjansen, fortalte trener Pål Håpnes etter kampen.

Første omgang var god. KIL/NTG-kollektivet fungerte og de tre midtbanespillerne vant mange dueller. Problemet var den siste tredjedelen fram mot Fredrikstadburet. Her ble det for upresist. Begge lag sleit med å skape mer enn småsjanser etter KILs store i begynnelsen av kampen, og dermed var det vel greit at det sto 0-0 halvveis selv om KIL/NTG var hakket bedre ihvertfall de første 35 minuttene.

Kalddusjen kom nesten umiddelbart etter pause. Bare etter et minutt glapp markeringen på en corner, og en Fredrikstadspiller kunne enkelt banke ballen i mål. Et kvarter seinere fikk vi nærmest en reprise – bortsett fra at dødballen denne gangen var et frispark. Uansett er poenget at markeringene i KIL-forsvaret ikke holdt mål.

- Futten går litt ut av oss når vi kommer under og vi skaper egentlig ikke all verden i andre omgang selv om vi sender mange folk i angrep på slutten, fortalte Håpnes før han benyttet sjansen til å gi litt ros:

- Trioen på midten gjorde en god jobb, og vi unngår også å miste ballen unødvendig i oppspillsfasen. Det store problemet vårt er som tidligere nevnt spillet på den siste tredelen av banen, avsluttet han.

Fredrikstad – KIL/NTG 2-0 (0-0)
Begby idrettsplass
50 tilskuere

Gule kort for KIL/NTG: Ingen

1-0 (46)
2-0 (60)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug
Sondre Nysether
Aleksander Nilsen
Aso Aram
Richard Dalsberget
Christoffer Haugen
Hans Martin Forfot
Jan Miguel Borsheim
Jo Nørstebø
(Gaute Roaldsen fra 69.)
Magnus Solum
(Mats Diego Skårdal fra 81.)
Gard Ragnar Killingberg
(Anders Bråten Fegri fra 81.)

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor