Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Leverte da det gjaldt

Publisert  05.10.2008
Randall og Ørjan avgjorde  
Før KIL-kampen hadde Alta tatt ledelsen i sine åtte siste kamper. KIL-gutta var derfor forberedte på at det ville bli et råkjør fra start i Finnmarkshallen. Det ble det da også. Hjemmelaget startet med høy intensitet og et meget direkte spill. De slo mye i bakrom og hadde det meste av spillet den første halvtimen.

Den første store sjansen fikk imidlertid KIL da Olav Tuelo Johannesen kom alene med Altakeeper Vilmunen, men klarte dessverre ikke å få ballen i mål.

- Vi var egentlig litt heldige som gikk til pause med uavgjort. I perioder ble indreløperne liggende litt for høyt og da fikk Alta veldig store rom å spille på, forteller trener Morten Kristiansen.

Sist Lars Erik Fremming spilte back noenlunde fast på KIL var vel rett etter årtusenskiftet, og det har vært en stående vits i KIL-miljøet at han neppe kom til å gjøre det igjen. Tom Nordlie ville det imidlertid annerledes og satte inn Fremming i Peter Samuelssons karantenefravær. Liagutten kom godt fra backcomebacket, selv om raske Altaspillere på venstresida til tider var vanskelige å stoppe.

Etter pause var det et litt annet KIL-lag som kom på banen. Den første halvtimen av andre omgang var KIL det klart beste laget og avgjorde også kampen da. Spesielt var Randall Brenes god, og han fikk da også æren av å sette inn 1-0. Costaricaneren fikk stå temmelig alene på fem-meteren og heade ballen i mål ti minutter ut i andre omgang. Innlegget kom fra Olav Tuelo Johannesen og ble stusset videre av Ørjan Berg Hansen.

Ved 2-0 målet tok Ørjan ansvaret selv. Langskuddet hans gikk via en Altaforsvarer og inn i buret bak en sjanseløs keeper.

Mot slutten av kampen presset naturlig nok Alta på for redusering og utlikning, men målet deres kom ikke før på overtid av overtiden – og det var så seint at ikke engang kil.no rakk å bli nervøs før dommeren blåste av for full tid.

Randall Brenes er allerede nevnt som en av de beste på KIL. Dessverre pådro han seg sitt tredje gule kort for sesongen og må dermed stå over neste helgs hjemmekamp mot Løv Ham. En annen som også var god var Olav Tuelo Johannesen. Han jobbet og sleit helt til han ganske så sliten ble byttet ut noen minutter på overtid.

På tross av den fjerde strake seieren er ikke trener Morten Kristiansen helt fornøyd med spillet.

- Ikke misforstå meg, vi er kjempegodt fornøyde med seier og tre poeng, men vi føler at vi har enda mer å gå på spillemessig. Ser vi på de fire siste kampene er det kampen mot Hønefoss som har vært den beste, avslutter han.

Vi har allerede begynt å glede oss til neste helgs kamp mot Løv Ham. Kommer det over 2000 tilskuere mon tro?

For fakta, se kamper.

Randall Brenes jublet for den forløsende 1-0 scoringen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor