Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

I hengemyra

Publisert  11.10.2008
KIL/NTG får en tøff jobb med å berge plassen i interkretsserien.  

Verken Aso Aram eller Richard Dalsberget var fornøyde med kampen mot Kolbotn..
Tre poeng var det eneste som gjaldt for KIL/NTG i kampen mot Kolbotn på Brandval lørdag. Med seier ville gutta ha hatt ei trepoengsluke til Skeid, men med tap er det nå målforskjellen som holder laget over streken. De to siste kampene for KIL/NTG er mot Lyn og HamKam som er henholdsvis nummer en og to på tabellen, mens Skeid blant annet har igjen det desiderte bunnlaget Ready.

Det hele startet veldig bra. Kolbotnspillerne var i første omgang mest opptatt av å kjefte på hverandre og å mase på en dommer som fant seg i utrolig mye prat. KIL/NTG benyttet anledningen til både å ta og doble ledelsen.

1-0 kom etter et godt frispark fra Jan Miguel Borsheim. Aleksander Nilsen fikk stå helt alene på bakre stolpe og takket forsvaret ved å heade ballen sikkert inn i nettet. Bare fem minutter seinere var Jo Nørstebø på farten og kom alene gjennom. Avlutningen gikk via keeper, men spratt slik at Sverre Digerud kunne krangle den i mål rett ved streken.

Kolbotn hadde ikke en eneste målsjanse før pause. Det var absolutt ingen grunn til å tro at de skulle klare å tukte KIL/NTG, men i etterkant viser fasit at det klarte de.

Etter pause så det nemlig ut som om KIL-gutta hadde glemt det aller meste av det de har lært om fotball. Kanskje sneik det seg inn skumle ord som «alvor», «viktig» og «må» inn i hodene deres. Noe hjulpet av medvinden klarte Kolbotn å dominere absolutt overalt på banen. Nå var det KIL/NTG som ikke skapte en eneste målsjanse, pasninger på midten ble gang på gang brutt og plasseringer og markeringer defensivt var langt unna å holde godkjent nivå. Selv om det rent fotballtekniske på ingen måte var bra, er det imidlertid det taktiske som etter vår mening er det mest bekymringsverdige. Litt for mange av spillerne gjør litt for ofte gale valg.

Ei stund holdt keeper Jan Martin Knashaug oss inne i kampen med noen flotte reaksjonsredninger, men etterhvert måtte han kapitulere. Selv ikke da Kolbotn fikk en mann utvist på stillingen 2-1 gjorde det noen forskjell. Bortelaget dominerte og vant til slutt helt fortjent 3-2.

På onsdag kommer Lyn på besøk til Gjemselund. Selv om de allerede er suverene seriemestere bør det ikke være noen umulig oppgave å slå dem. KIL/NTG har gjort det tidligere i år, i 3. runde i NM i juni. La oss håpe at gutta klarer å løfte hodene sine, omstille seg og reise kjerringa på onsdag.

KIL/NTG – Kolbotn 2-3 (2-0)
Brandval Stadion
20 tilskuere

Gule kort for KIL/NTG: Kjetil Simensen og Christoffer Haugen

1-0 Aleksander Nilsen (17)
2-0 Sverre Digerud (25)
2-1 (62)
2-2 (80)
2-3 (87)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Aleksander Nilsen
Anders Bråten Fegri
(Magnus Solum fra 70.)
Richard Dalsberget
Jan Miguel Borsheim
Christoffer Haugen
Aso Aram
Jo Nørstebø
(Kim Werner Pettersen fra 90.)
Sverre Digerud
Gard Ragnar Killingberg


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor