Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fem på rad

Publisert  12.10.2008
Kongsvinger fortsetter å ta tre poeng i hver kamp. Søndag ble Løvene fra Bergen ekspedert  

Peter og Jonas jubler for 1-0 scoringen
KIL startet meget aggressivt mot Løv Ham, men en super offensiv de første minuttene resulterte ikke i scoringer. Og det er nesten utrolig. Etter fem minutter var både Tuelo og Sylling Olsen alene med keeper på kort hold.Keeper Deinoff viste klasse og hindret begge avslutningene å nå nettmaskene.

Sylling Olsen og Samulesson hadde flere muligheter det første kvarteret, men avslutningene ble ikke gode nok. Beholdningen blir derfor at gjestene ikke fikk skape noe som helst og at KIL dominerte på Gjemselund.

Men ingenting varer evig, for etter en halvtime våknet Løvene for alvor. En corner fra deres høyreside resulterte i en kjempesjanse. Månsson klarte ikke å stoppe avslutningen fra bakre, men på streken var Peter Samuelsson redningsmann.

Løv Ham trener Trons Amundsen hadde mange gamle kjente å hilse på.
KIL vartet opp med et par brukbare forsøk til før Løv Ham igjen fikk store muligheter fra corner. Månsson reddet den første avslutningen, men alle så ballen i mål sa Ademolu avsluttet fra bakre stolpe. Heldigvis kastet Samuelsson seg frem og reddet med hodet. Ballen endte opp på fem meter der en av Løvene headet ballen langt over.

Det roet seg ned igjen de siste fem minuttene før pause, men KIL fikk en mulighet til etter corner. Steinar Strømnes rev seg løs fra markeringen, men bommet på ballen da han skulle heade mot mål.

Første omgang var dermed over og det virket som om begge lagene var inspirert av oppgjøret mellom Skottland og Norge. Det er nesten et under at ingen av lagene fikk ballen i mål.

Det første kvarteret etter pause var det Løv Ham som styrte det som var å styre ute på banen, men laget var ikke i nærheten av å skape like store sjanser som før pause. KIL fremsto litt mer usikre og nervøse enn før pause og det resulterte i noen rare feil og upresist angrepsspill. Alle de lange ballene fremover ble det lite ut av.

Steinar Strømnes har virkelig fått det til å svinge som midtstopper.
Mot Løv Ham var han glimrende.
Begge lag vartet opp med for svake langskudd, men tjue minutter før slutt viste Tuelo hvordan det skal gjøres. Etter en flott soloprestasjon fyrte han løs og keeper måtte gi retur. Innbytter Andreas Moen, som var frisk, tapte duellen med keeper og det var fortsatt målløst på Gjemselund.

Gjestene hadde ballen like mye som KIL, men i angrep var de heldigvis ganske tannløse. Upresise innlegg og dårlige valg gjorde at våre gutter kunne angripe for å vinne.

Snaut ti minutter før slutt feide Patrick Holte et frispark inn i boksen og på bakre ventet Peter Samuelsson. Med hodet styrte han ballen i stanga og inn. Gjemselund eksploderte og gjorde seg klar til noen nervepirrende sluttminutter.

Men Løvene fra Bergen virket mer som halvslappe pusekatter og skapte ikke store problemer for KILs bakre rekker. Det var tvert i mot KIL som skapte den største sjansen etter 1-0. Magnus Sylling Olsen tok ballen pent ned og fyrte løs fra litt spiss vinkel. Dessverre fortsatte Deinoff ha en god dag. Han reddet også det skuddet.

Dermed halte gutta i land sin femte strake seier. Det er veldig imponerende.

For fakta, se under kamper.

Vi elsker slike bilder.

Conny hadde en glipp før pause, men var ellers stødig og holdt nullen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor